Αλλαγές στο Donington

  Το Donington Park είναι έτοιμο να αντικαταστήσει το Silverstone για το 2015

  Το 2015 το Βρετανικό GP θα φιλοξενηθεί στην πίστα του Donington Park και η Επιτροπή Ασφάλειας του MotoGP ήδη έχει προβεί σε αλλαγές προκειμένου να βελτιώσει την ασφάλεια της πίστας. Αλλαγές έχουν γίνει σε πολλά σημεία της πίστας και σε στροφές, ενώ έχουν μεγαλώσει και περιοχές διαφυγής για περισσότερη ασφάλεια.

  Ο Loris Capirossi υπεύθυνος Ασφάλειας της Dorna, μιλώντας στο motogp.com δήλωσε πως όχι μόνο στο Donington έχουν γίνει βελτιώσεις, αλλά η Επιτροπή δουλεύει ώστε να μειωθεί δραστικά σε όλες τις πίστες η χρήση του τεχνητού γρασιδιού. Ο Capirossi είπε:

  Η πίστα έχει αλλάξει πολύ από αυτό που γνωρίζαμε στο παρελθόν. Οι αλλαγές υπάρχουν σε πολλά σημεία, μερικές περιοχές διαφυγής έχουν περισσότερο χώρο και μια στροφή έχει αλλάξει. Πολλές διαφορετικές εργασίες έχουν πραγματοποιηθεί. Εμείς, σαν Επιτροπή Ασφάλειας δεν σταματάμε να δουλεύουμε. Δουλεύουμε σε όλες τις πίστες προκειμένου να εξαλείψουμε το τεχνητό γρασίδι, το οποίο μας δημιούργησε μεγάλα προβλήματα πέρυσι. Πιστεύω ότι πηγαίνουμε στη σωστή κατεύθυνση.

  Το Βρετανικό GP θα πραγματοποιηθεί 28-30 Αυγούστου.

  Σχόλια

  Σχόλια