Ο Mike Leitner στην KTM

  Ο πρώην αρχιμηχανικός του Dani Pedrosa μετακομίζει στην KTM

  Η επιστροφή της KTM στο MotoGP το 2017 έχει ήδη ανακοινωθεί και το αυστριακό εργοστάσιο ήδη έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις προκειμένου να χτίσει από το μηδέν την ομάδα MotoGP. Μετά λοιπόν από την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Alex Hofmann στο ρόλο του δοκιμαστή αναβάτη, ένα ακόμα έμπειρο μέλος του MotoGP θα συνεργαστεί με την KTM. Ο Mike Leitner, πρώην μηχανικός του Dani Pedrosa στην Repsol Honda, θα βοηθήσει το εργοστάσιο να φτιάξει την ομάδα δοκιμών και φυσικά θα δώσει τις γνώσεις του προκειμένου η νέα πρωτότυπη μοτοσικλέτα να είναι ανταγωνιστική.

  Ο Leitner είπε στην ανακοίνωση της KTM:

  Θα είναι μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική πρόκληση, καθώς ξεκινάμε από το μηδέν. Είναι ωραίο να βλέπουμε μια αυστριακή εταιρία και έναν ιδιοκτήτη όπως ο Stefan Pierer να αρχίζει ένα τόσο υπέροχο σχέδιο. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και είμαι ικανοποιημένος που θα είμαι μέρος αυτής της πρόκλησης.

  Ο Pit Beirer, επικεφαλής του τμήματος motorsport της KTM, πρόσθεσε:

  Ο Mike θα δουλέψει μαζί με τον Sebastian Risse, ο οποίος είναι επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της KTM. Ο Mike τώρα είναι ο άνθρωπος με την περισσότερη εμπειρία στο MotoGP και στους αγώνες ταχύτητας. Θα βοηθήσει στο να φτιάξουμε την ομάδα δοκιμών και να βρούμε τους σωστούς ανθρώπους στα paddock.

  Η KTM έχει ήδη ανακοινώσει πως η νέα μοτοσικλέτα θα έχει V4 κινητήρα και πλαίσιο χωροδικτύωμα, αναρτήσεις της WP και seamless κιβώτιο ταχυτήτων.

  Σχόλια

  Σχόλια