Νέες προσφορές από την SEAT

  Μειώσεις τιμών, νέες πλουσιότερες εκδόσεις και νέα μοντέλα

  Δελτίο Τύπου

  Τιμοκατάλογος Seat 2015

  Τιμοκατάλογος Leon 2015

  Την νέα της τιμολογιακή πολιτική για το ξεκίνημα του 2015 ανακοινώνει η SEAT Τεχνοκάρ με τον νέο ενδεικτικό τιμοκατάλογό της με ισχύ από 15/01/2015.

  Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ασυναγώνιστες προσφορές για όλα τα μοντέλα της Μάρκας που βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την ανταγωνιστικότητα τους στην αγορά, καθώς και την έναρξη διάθεσης για την Ελλάδα νέων μοντέλων και εκδόσεων.

  Ενδεικτικά:
  – Όλες οι εκδόσεις του Mii προσφέρονται με όφελος 500€, με την αρχική έκδοση του μοντέλου να ξεκινάει πλέον από €7.821 συμπεριλαμβανομένου του οφέλους προσφοράς και απόσυρσης.

  – Οι τιμές για την γκάμα του Ibiza βελτιώνονται περαιτέρω, με το όφελος προσφοράς να φτάνει έως και €2.440 με ιδιαίτερα βελτιωμένη την ανταγωνιστικότητα των εκδόσεων Style, FR & Plus, ενώ ιδιαίτερα ελκυστική είναι πλέον η τοποθέτηση του 1.6 ΤDI 90hp Style με την τιμή να διαμορφώνεται μόλις στις €13.156 (SC) με όφελος προσφοράς και απόσυρσης.

  – Όλες οι εκδόσεις του Leon προσφέρονται πλέον με έκπτωση €900, ενώ οι εκδόσεις Elegance βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την ανταγωνιστικότητά τους με το πακέτο Elegance που περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16”, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, προβολείς ομίχλης και χειριστήρια στο τιμόνι, να χρεώνεται μόνο 300€ επιπλέον.

  – Οι τιμές με προσφορά για όλα τα Toledo βελτιώνονται περαιτέρω με την προσφερόμενη έκπτωση να φτάνει έως και €1.890 και τις τιμές να ξεκινούν πλέον μόλις από €12.740 με όφελος προσφοράς και απόσυρσης.

  Παράλληλα στο νέο τιμοκατάλογο περιέχονται και οι παρακάτω νέες εκδόσεις και μοντέλα:

  Mii I-TECH
  Νέα ειδική έκδοση βασισμένη στις εκδόσεις Style, με επιπλέον μοναδικά χαρακτηριστικά και εξοπλισμό που περιλαμβάνει SEAT Portable System με navigation, Bluetooth και trip computer, ζάντες αλουμινίου 14΄΄ σε χρώμα τιτανίου, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων καθώς και αναβαθμισμένο εσωτερικό με πολλές στυλιστικές λεπτομέρειες.
  Το κόστος του επιπρόσθετου πακέτου για τον πελάτη είναι μόλις 670€ προσφέροντας όφελος μεγαλύτερο του 30%.

  Mii Auto Start/Stop
  Όλες οι αυτόματες εκδόσεις διατίθενται πλέον και με σύστημα Start/Stop με τις εκπομπές CO2 να διαμορώνονται κάτω από 100gr/km και να μην επιβαρύνονται έτσι με τέλη κυκλοφορίας.

  Leon X-PERIENCE
  Τέλος, ξεκινά η διάθεση στην Ελληνική αγορά του πρώτου crossover της SEAT, του νέου Leon X-Perience. Το πιο όμορφο estate αυτοκίνητο στην κατηγορία, έρχεται τώρα έτοιμο να κατακτήσει νέες διαδρομές. Το νέο SEAT Leon X-PERIENCE με μόνιμη τετρακίνηση και εξοπλισμό “εκτός δρόμου”, προσφέρει οδηγική απόλαυση σε όποια διαδρομή κι αν επιλέξετε και συνδυάζει δυναμική σχεδίαση με κορυφαία τεχνολογία καθώς και βέλτιστη χρηστικότητα με εκπληκτική ευελιξία. Προσφέρεται με ισχυρούς και αποτελεσματικούς TDI και TSI κινητήρες με απόδοση από 110 έως 184 PS, τελευταίας γενιάς σύστημα 4Drive και πλήρη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

  Σχόλια

  Σχόλια