Ένας ολοκαίνουριος τρόπος να αγοράσεις καινούριο αυτοκίνητο

  Η Hyundai Motor και η εταιρεία ROCKAR παρουσιάζουν μια πρωτοποριακή νέα ψηφιακή εμπειρία λιανικής πώλησης

  Δελτίο Τύπου

  Hyundai-Νέος-Τιμοκατάλογος

  Η Hyundai Motor και η εταιρεία Rockar, που ασχολείται με τη ψηφιακή λιανική πώληση, παρουσίασε την πρώτη ψηφιακή εμπειρία λιανικής πώλησης αυτοκινήτων στον κόσμο – τη Rockar Hyundai.

  Η «Rockar Hyundai» είναι μια καινοτόμος προσέγγιση για την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών που είναι εξοικειωμένοι με την on-line αγορά.

  Παρέχει μια εμπειρία πραγματικά εστιασμένη στον πελάτη, που επιτρέπει στους επισκέπτες την έρευνα, την πραγματοποίηση test-drive, τη μερική ανταλλαγή του παλαιού αυτοκίνητο του και την αγορά ενός νέου Hyundai – με μετρητά ή την επιλογή κάποιου χρηματοδοτικού πακέτου – όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

  Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα www.rockar.com, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο σε μόλις πέντε λεπτά από το σπίτι ή το γραφείο τους, χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή, ένα tablet PC ή ακόμη και το smartphone τους.

  Η διαδικτυακή πύλη υποστηρίζεται από ένα φυσικό κατάστημα στο Bluewater στο Κεντ της Αγγλίας, ένα κορυφαίο πολυχώρο του λιανικού εμπορίου, της αναψυχής και ψυχαγωγίας της Ευρώπης. Προσελκύει 27 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο και βρίσκεται σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο εύπορες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

  Στελεχώνεται από τους άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους «Rockar Angels» και όχι από παραδοσιακούς πωλητές. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια εμπειρία αγοράς, στην οποία ο πελάτης έχει τον πλήρη έλεγχο.

  Δύο χρόνια χρειάστηκαν για την ανάπτυξη της πρωτοποριακής ψηφιακής πλατφόρμας λιανικής πώλησης «Rockar Hyundai», η οποία έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολη στη χρήση, ευέλικτη, βολική και απολύτως διαφανής. Η τιμολογιακή πολιτική «χωρίς παζάρι» σημαίνει ότι όλοι πληρώνουν το ίδιο. Καθ ‘όλη τη διαδικασία, οι πελάτες δεν χρειάζεται ποτέ να μιλήσουν σε κανέναν, εφόσον δεν το επιθυμούν.

  Επιπρόσθετα, η «Rockar Hyundai» ενισχύει την εμπειρία της αγοράς με τη συντήρηση του οχήματος. Προσφέρει στους πελάτες την ευκαιρία να φέρουν το αυτοκίνητό τους πίσω στο κατάστημα του Bluewater – ίσως όσο ψωνίζουν, οι επισκέπτονται τον κινηματογράφο ή γευματίσουν με φίλους τους – για την τακτική συντήρηση του οχήματος τους.

  Ο κ. Simon Dixon, ιδρυτής της Rockar.com. έχοντας 20ετή εμπειρία στον τομέα της λιανικής πώλησης οχημάτων, σχολίασε: «Η συνεργασία Rockar-Hyundai έχει πραγματικά στο επίκεντρό της τον πελάτη. Θέλουμε να κάνουμε την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου μια ευχάριστη υπόθεση έστω και αν είστε στο σπίτι στον καναπέ σας ή στο σύγχρονο ψηφιακό κατάστημα μας στο Bluewater “.

  Ο κ. Tony Whitehorn, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hyundai Motor UK, σχολίασε: “Η Hyundai πιστεύει στην τοποθέτηση του πελάτη στο επίκεντρο και στη διασφαλίσει ότι οι πελάτες θα έχουν μια εξαιρετική εμπειρία κατά την αγορά του οχήματος τους. Η «Rockar Hyundai» είναι συναρπαστική και καινοτόμος. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες με σκοπό να κάνουν τη ζωή των αγοραστών ευκολότερη.

  Παραδοσιακά οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων θα έχουν πάντα ένα ζωτικό ρόλο να διαδραματίσουν στην αγορά αυτοκινήτου και την εμπειρία ιδιοκτησίας. Ωστόσο, αυτή η online και in-store επιλογή δίνει στους πελάτες μια άλλη δυνατότητα που ταιριάζει με την πολυάσχολη ζωή τους. » κατέληξε ο κ. Whitehorn.

  Ο κ. Robert Goodman, Γενικός Διευθυντής του Bluewater, πρόσθεσε: «Οι βασικοί παράγοντες της επιτυχίας του Bluewater είναι η εξέλιξη, η καινοτομία και η εμπειρία. Αυτό το συναρπαστικό νέο ψηφιακό κατάστημα της Rockar Hyundai αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών των τομέων για να δημιουργηθεί κάτι τόσο μοναδικό. Η επιλογή του Bluewater για μια τέτοια πρωτοποριακή ιδέα υπογραμμίζει τη θέση της στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας. ”

  Για να γιορτάσει το λανσάρισμα, η «Rockar Hyundai» προσέφερε στους πρώτους 100 πελάτες, οι οποίοι αγόρασαν ένα αυτοκίνητο online ή στο κατάστημα του Bluewater, 3 χρόνια δωρεάν συντήρηση του οχήματος τους.

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.rockar.com

  Σχόλια

  Σχόλια