Μένει στη Honda ως δοκιμαστής ο Stoner

  Το HRC ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Casey Stoner

  Ο Casey Stoner θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Honda έπειτα από την ανανέωση της συνεργασίας του με το HRC. Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP θα διατηρήσει τη θέση του δοκιμαστή της ομάδας MotoGP το 2015 και η δουλειά του θα ξεκινήσει άμεσα, με ένα διήμερο τεστ στη Sepang.

  Ο Stoner κοινοποίησε πως προετοιμάζεται για ένα διήμερο τεστ στη Μαλαισία στο τέλος Ιανουαρίου, πριν το πρώτο επίσημο τεστ του MotoGP στην ίδια πίστα για όλους τους αναβάτες του πρωταθλήματος. Ο Αυστραλός είπε:

  Συζήτησα πολύ με τον Nakamoto-san και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Προετοιμαζόμαστε για τη Sepang σε μερικές εβδομάδες, η οποία σε αντίθεση με το Motegi θα είναι ζεστή και με υγρασία, πρέπει λοιπόν να είμαι σε φόρμα.

  O αντιπρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto ήταν εκείνος που έκανε την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Stoner.

  Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε τη χρονιά ανακοινώνοντας τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Casey Stoner τον οποίο κρατήσαμε στην οικογένεια της Honda. Οι πληροφορίες του Casey είναι πολύ χρήσιμες και το HRC είναι ευγνώμων που έχει έναν αναβάτη δοκιμών που μπορεί να πιέσει την RC213V στο όριο.

  Ο Casey Stoner οδήγησε τελευταία φορά την RC213V στο Motegi τον Οκτώβριο και μάλιστα πήρε μια γεύση από τα ελαστικά της Michelin.

  Σχόλια

  Σχόλια