Ο πήχης ψηλά για τον Iannone

  Ο Andrea Iannone θέλει να γίνει το #1 στην Ducati το 2015

  Έπειτα από την αποχώρηση του Cal Crutchlow από την εργοστασιακή Ducati για… τα μάτια της Honda RC213V, όπου θα έχει εργοστασιακή υποστήριξη στην ομάδα του Luccio Cecchinello (LCR), ο Andrea Iannone άρπαξε την ευκαιρία και πέρασε από την δορυφορική Pramac Ducati στην εργοστασιακή ομάδα.

  Ο 25χρονος Ιταλός αναβάτης είναι πλέον teammate με τον συμπατριώτη του Andrea Dovizioso και φυσικά ο πρώτος του στόχος είναι να τον κερδίσει, όπως δήλωσε στο MCN, ανάβοντας το φυτίλι της κόντρας:

  Ανυπομονώ για την μάχη μου με τον Andrea, έχουμε καλές σχέσεις. Είναι πολύ δυνατός αναβάτης, οπότε δεν θα είναι εύκολο να είμαι πιο γρήγορος από εκείνον. Θα είναι μια καλή μάχη και για τους δύο μας, γιατί και εγώ θέλω να τον κερδίσω και από την άλλη κι αυτός θα θέλει να είναι πιο γρήγορος από μένα.

  Ο Iannone την χρονιά που πέρασε, έχοντας εργοστασιακή υποστήριξη μετά την αποχώρηση του Crutchlow, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και ήταν σαφώς καλύτερος σε αποτελέσματα και επιδόσεις σε σχέση με το 2013, όπου ήταν η χρονιά που έκανε το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία. Τερμάτισε 10ος στο πρωτάθλημα έχοντας μπει στην πρώτη δεκάδα 11 φορές και ελπίζει να μπορέσει να ανταγωνιστεί τον Dovizioso την νέα χρονιά, κάτι όχι και τόσο εύκολο σύμφωνα με τη φετινή απόδοση του Dovi.

  Μια πρώτη γεύση θα πάρουμε στις πρώτες δοκιμές για το 2015, που θα διεξαχθούν το τριήμερο 4 – 7 Φεβρουαρίου στην πίστα της Sepang στην Μαλαισία.

  Σχόλια

  Σχόλια