Ξεκινούν τα τεστ των LMP1

Toyota, Porsche και Audi ξεκινάνε την προετοιμασία για το 2015

Οι ομάδες της LMP1 αναμένεται να ξεκινήσουν τις δοκιμές αρκετά σύντομα. Συγκεκριμένα οι  Toyota, Audi και Porsche έχουν οριστικοποιήσει τις δοκιμές τους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής(WEC). Οι ομάδες θα δοκιμάσουν τα αυτοκίνητα του 2015 με σκοπό την βελτιστοποίηση της απόδοσής τους.

Toyota: Οι πρωταθλητές θα πραγματοποιήσουν τρεις ημέρες δοκιμών στην Motorland Aragorn στα τέλη Ιανουαρίου. Στο τεστ αυτό θα περιλαμβάνεται και βραδινή δοκιμή. Στα μέσα του Φεβρουαρίου η Toyota θα επισκεφτεί την πίστα Portimao για περεταίρω δοκιμές.

Audi: Η Audi θα πραγματοποιήσει ένα τετραήμερο τεστ στο Motorland Aragorn στα τέλη Ιανουαρίου. Στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς τις ΗΠΑ και την πίστα του Sebring για δοκιμές πέντε ημερών.

Porsche: Η Porsche θα δοκιμάσει την ανανεωμένη 919 Hybrid στο Yas Marina Cirquit στις 18-22 Ιανουαρίου. Η Γερμανική ομάδα θα παραμείνει στην Μέση Ανατολή καθώς θα κάνει δοκιμές στο Bahrain International Cirquit τον Φεβρουάριο.

Καθώς όλοι οι παραπάνω κατασκευαστές έχουν ανακοινώσει τις δοκιμές που θα κάνουν, η καινούρια ομάδα της παρέας που ακούει στο όνομα Nissan δεν έχει δηλώσει ημερομηνίας. Το GTR-LM Nismo πάτησε πρώτη φορά πίστα τον προηγούμενο μήνα σε μυστικές δοκιμές στη Φλόριντα. Η παρουσίαση του αναμένεται για την 1η Φεβρουαρίου.

Στάθης Κοκκορόγιαννης

Σχόλια

Σχόλια