Φήμες: 50 επιπλέον ίπποι για την Mercedes

Φήμες αναφέρουν ότι ο κινητήρας των πρωταθλητών θα είναι δυνατότερος το 2015

Μπορεί να διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του 2015 αλλά οι φήμες έχουν ήδη ξεκινήσει. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον κινητήρα της Mercedes και το πόσο δυνατότερος μπορεί να γίνει τη νέα χρονιά. Ferrari και Renault πίεζαν για «ξεπάγωμα» των κινητήρων και τελικά τα κατάφεραν καθώς ο James Allison ανακάλυψε «παραθυράκι» στους κανονισμούς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα έρθουν τα πάνω κάτω και πως ξαφνικά οι Ferrari και Renault θα κοντράρουν στα ίσια της Mercedes. Η διαφορά των κινητήρων είναι τεράστια κι όπως έχει πει κι ο Christian Horner, επικεφαλής της RBR, το «ξεπάγωμα» είναι ρίσκο καθώς η διαφορά μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο.

Το Auto Motor und Sport αναφέρει ότι οι μηχανικοί της Mercedes στο Brixworth έχουν ανακαλύψει άλλους 50 ίππους για το 2015 και πως με τη δυνατότητα εξέλιξης που θα έχουν μέσα στη χρονιά θα μπορέσουν να βρουν κάτι ακόμα.

Ο ιδιοκτήτης της Force India, Vijay Mallya, σε πρόσφατες δηλώσεις του για τις προοπτικές της ομάδας το 2015 είχε πει πως έχουν εντυπωσιαστεί από αυτά που ετοιμάζει η Mercedes για τον κινητήρα της.

Σχόλια

Σχόλια