Συνεχίζεται η ενδυνάμωση-αναδιάρθρωση στη Williams

Ο Dave Robson από τη McLaren αλλάζει στρατόπεδο και αναλαμβάνει τον Felipe Massa

Η Williams συνεχίζει την ενδυνάμωση-αναδιάρθρωση και μετά τον Steve Nielsen της STR παίρνει και τον Dave Robson από την McLaren. Ο Robson ήταν μηχανικός αγώνα του Jenson Button και τώρα θα αναλάβει τον Felipe Massa. Με αυτή την αλλαγή ο πρώην μηχανικός του Βραζιλιάνου, Andrew Murdoch, αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλής μηχανικού απόδοσης. Θα επιβλέπει την δουλειά που γίνεται στο εργοστάσιο και την πορεία της εξέλιξης-βελτίωσης των αναβαθμίσεων που θα παρουσιάσει η ομάδα μέσα στη χρονιά.

Άλλη μια αλλαγή είναι αυτή του Carl Gaden ο οποίος από επικεφαλής μηχανικός αγώνα πήρε προαγωγή για τη θέση του επικεφαλής μηχανικού των συστημάτων του μονοθεσίου. Πλέον επικεφαλής μηχανικός αγώνα είναι ο τέως νούμερο 1 μηχανικός του Massa, Mark Pattison. O Valtteri Bottas συνεχίζει με τον ίδιο μηχανικό, Jonathan Eddolls.

Οι Pat Symonds και Rob Smedley είναι οι δύο πυλώνες του τεχνικού τμήματος της Williams οι οποίοι επιβλέπουν και κατευθύνουν τις αρμόδιες ομάδες μηχανικών. Η Williams μετά το άκρως επιτυχημένο 2014 ανεβάζει κι άλλο τον πήχη για το 2015 στοχεύοντας σε σταθερές εμφανίσεις στο βάθρο.

Σχόλια

Σχόλια