Η νέα οικογένεια Kawasaki Versys έφτασε στην Ελλάδα

  Οι νέες sport tourer μοτοσυκλέτες της Kawasaki, Versys 650 και Versys 1000 είναι πλέον διαθέσιμες στη χώρα μας

  Δελτίο Τύπου

  Η οικογένεια Versys, ήδη δημοφιλής για την πολυχρηστικότητα και τον απολαυστικό οδηγικό της χαρακτήρα, για το 2015 έχει αναβαπτιστεί σχεδιαστικά με εντυπωσιακό τρόπο, εκφράζοντας πιστά το sport DNA της Kawasaki. Τα νέα Versys έχουν πλέον κοινή σχεδιαστική ταυτότητα, πιο επιθετική, πιο αιχμηρή, που αναδεικνύει το sport χαρακτήρα τους. Οι ριζικές αλλαγές στη μάσκα και τα fairing, πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα, συμβάλλουν σημαντικά στην αεροδυναμική των μοτοσυκλετών, στην εισαγωγή του αέρα και στην καλύτερη προστασία από τον άνεμο.

  Από το 2007 που έκαναν την εμφάνισή τους, τα Versys έχουν διακριθεί για τις δυναμικές επιδόσεις και τον απολαυστικό, οδηγικό τους χαρακτήρα, αποτέλεσμα του αρμονικού συνδυασμού δυνατών, ελαστικών κινητήρων με άφθονη ροπή, ελαφριών και ευέλικτων πλαισίων και αποτελεσματικών περιφερειακών. Για το 2015, οι μηχανικοί της Kawasaki επεφύλαξαν στις all-around μοτοσυκλέτες μια σειρά από αναβαθμίσεις που ενισχύουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες για sport οδήγηση: νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις, πιο δυνατά φρένα, ενισχυμένο υποπλαίσιο, νέα ελαστικά, αξιοσημείωτες προσθήκες στο ήδη πλούσιο οπλοστάσιο ηλεκτρονικών βοηθημάτων.

  Όπως μαρτυρά και η ονομασία τους (από τον όρο Versatile System), τα Versys προσαρμόζονται με ιδιαίτερη άνεση σε  μια ποικιλία δρόμων και οδηγικών συνθηκών, και προσφέρονται τόσο για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη όσο και για μακρινά ταξίδια. Τα νέα μοντέλα του 2015 θα εξάψουν περισσότερο από ποτέ το ταξιδιωτικό σας πνεύμα, εμφανίζοντας σαφώς διευρυμένες τουριστικές δυνατότητες.

  Το ενισχυμένο υποπλαίσιο υποστηρίζει μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο, επιτρέποντας στον αναβάτη να τοποθετήσει ένα ευκολοφόρετο, one-key σύστημα πλαϊνών βαλιτσών-κεντρικής βαλίτσας, με ιδιαίτερο design και συνολική χωρητικότητα 103 λίτρων. Η ευρύχωρη σέλα με πλούσιο αφρώδες υλικό, η όρθια, ξεκούραστη θέση οδήγησης η εύκολα ρυθμιζόμενη, σε μεγάλο εύρος ύψους, ζελατίνα προσφέρουν αξιοσημείωτη άνεση σε πολύωρη οδήγηση μεγάλων αποστάσεων. Το ρεζερβουάρ χωρητικότητας 21 λίτρων παρέχει μεγάλη αυτονομία καυσίμου που μπορεί να καλύψει έως και 400 χλμ. μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό. Το Versys 1000 διαθέτει πλέον κεντρικό stand, για εύκολο έλεγχο της μοτοσυκλέτας στη διάρκεια ταξιδιών. Τέλος, ο αναβάτης μπορεί να εξοπλίσει τη μοτοσυκλέτα του με ένα πλήθος προαιρετικών αυθεντικών αξεσουάρ που θα αυξήσουν σημαντικά την άνεση του σε μεγάλα ταξίδια: LED προβολείς ομίχλης, θερμαινόμενα grips, χούφτες, ένδειξη ταχυτήτων, κλειδαριά κράνους, κ.α.

  Ανακαλύψτε τα εντυπωσιακά νέα Versys και απολαύστε τις καθημερινές μετακινήσεις σας, τις βόλτες και τα ταξίδια σας με περισσότερη άνεση και με το μοναδικά sport χαρακτήρα της Kawasaki.

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site: www.kawasaki.gr

  Δείτε τα νέα Versys σε δράση:

  https://www.youtube.com/watch?v=IRUAdNMeGLg

  https://www.youtube.com/watch?v=u_ltO5ozBbQ

  Τα νέα Versys διατίθενται στους εξής χρωματισμούς και τιμές:

  ΜΟΝΤΕΛΟ

  ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

  ΤΙΜΗ

  Versys 650

  Λευκό

  Μαύρο

  Κίτρινο

  7.790€

  Versys 650 ABS

  8.190€

  Versys 1000 Standard ABS + Kawasaki Traction Control System

  Λευκό

  Μαύρο

  Πορτοκαλί/Μαύρο

  13.490€

  Σχόλια

  Σχόλια