Το Ricciardo-Kart στην Ελλάδα

  Η εταιρία Speed Park ΕΠΕ φέρνει το Ricciardo-Kart στην χώρα μας

  Δελτίο Τύπου

  Όπως πολύ καλά θα γνωρίζετε η εταιρία Speed Park ΕΠΕ το 2014 δραστηριοποιήθηκε ενεργά με την εισαγωγή της ART GRAND PRIX στην χώρα μας με εξαιρετικά αποτελέσματα στον τομέα των πωλήσεων & της άμεσης εξυπηρέτησης των πελατών της.

  Τον περασμένο Οκτώβριο η ART GRAND PRIX & η BIREL αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους & να ιδρύσουν την νέα μεγάλη εταιρία στον χώρο του παγκόσμιου καρτ την BIRELART.
  Μετά από τις απαραίτητες διαβουλεύσεις με τους υπευθύνους της νέας σύμπραξης & σε συνδυασμό ότι στην Ελλάδα υφίσταται ήδη αντιπροσώπευση της BIREL η εταιρία μας αποφάσισε να στηρίξει & να προμοτάρει μία εντελώς νέα γκάμα που λανσάρει ο όμιλος της BIRELART.

  Με την ενεργή συμμετοχή, στην εξέλιξη των σασσί, του οδηγού της F1 της Red Bull του DANIEL RICCIARDO, τα νέα σασσί RICCIARDO KART πολύ σύντομα θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας για να τα γνωρίσετε από κοντά. Πολύ σύντομα θα αναρτηθεί ο επίσημος τιμοκατάλογος για το 2015 σε συνδυασμό με δυνατά εκπτωτικά πακέτα για όλους τους ενδιαφερόμενους. Εδώ θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η εταιρία μας θα συνεχίσει κανονικά να εισάγει ανταλλακτικά της ART ώστε να καλύψει όλες τις πιθανές ανάγκες των υφιστάμενων πελατών της.

  Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο της πίστας 2105570839 πάντα μετά το μεσημέρι ή μέσω e-mail στο glkarting@hotmail.com.

  Σχόλια

  Σχόλια