Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα και η Προκήρυξη Αυτοκινήτου 2015

  Η ΕΠΑ της ΟΜΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Πρόγραμμα των Αγώνων Αυτοκινήτου 2015

  Δελτίο Τύπου

  OMAE Πρόγραμμα 2015

  Προκήρυξη Αυτοκινήτου_2015

  Η ΕΠΑ της ΟΜΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Πρόγραμμα των Αγώνων Αυτοκινήτου 2015, την Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων Αυτοκινήτου, καθώς και τους σχετικούς κανονισμούς που την συνοδεύουν.

  Πρόκειται για το απαύγασμα μακράς, κοπιαστικής και εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ των μελών και των Επιτροπών της ΕΠΑ, που δίνει το στίγμα της επόμενης ημέρας για τη λειτουργία και τις δομές της Ομοσπονδίας, ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα ουσιαστικό μήνυμα ανανέωσης και αναβάθμισης για το χώρο μας συνολικά.

  Όπως θα δείτε το αγωνιστικό πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς περιλαμβάνει πολλές καινοτομίες, νέα Έπαθλα και αγωνιστικές συναντήσεις (όπως π.χ. το Έπαθλο Citroen Saxo – Peugeot 106 Cup), ενώ οι κανονισμοί έχουν επικαιροποιηθεί ή και ξαναγραφεί από την αρχή ώστε να αποφευχθούν προβλήματα ή δυσλειτουργίες του παρελθόντος. Παράλληλα σε κάποιες περιπτώσεις ανακοινώνονται από τώρα κάποιοι από τους Κανονισμούς του 2016 (π.χ. Τεχνικός Κανονισμός Κατ. Ε, Εγκύκλιος 11), ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν το χρόνο να εναρμονιστούν και να εξοικειωθούν από τώρα με τις διατάξεις που θα ισχύσουν μελλοντικά.

  Στα επισυναπτόμενα αρχεία μπορείτε να βρείτε το Πρόγραμμα και την Προκήρυξη Αυτοκινήτου του 2015, ενώ στο ανανεωμένο μας site: www.omae-epa.gr μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τους Γενικούς και Τεχνικούς Κανονισμούς και τις σχετικές Εγκυκλίους.

  Θα ακολουθήσουν σύντομα οι Προκηρύξεις και οι Κανονισμοί για το Καρτ, τους Αγώνες Dirf και Dragster και τους Αγώνες 4×4.

  Ευχόμαστε σε όλους μια δυναμική και ενθουσιώδη νέα αγωνιστική χρονιά.

  Σχόλια

  Σχόλια