Διακρίσεις για το Citroen C4 Cactus

  Φέρνοντας μια σειρά αλλαγών που έχουν δημιουργήσει αίσθηση στο χώρο του αυτοκινήτου, το νέο CITROËN C4 CACTUS δημιούργησε μια νέα σχεδιαστική αντίληψη

  Δελτίο Τύπου

  Φέρνοντας μια σειρά αλλαγών που έχουν δημιουργήσει αίσθηση στο χώρο του αυτοκινήτου, το νέο CITROËN C4 CACTUS δημιούργησε μια νέα σχεδιαστική αντίληψη. Έχοντας ήδη κατακτήσει μια σειρά σημαντικών αναγνωρίσεων, χάρη στο πρωτοποριακό του design, κέρδισε ακόμα μια αναγνώριση, μέσω της βράβευσης του από το Μουσείο Επιστήμης και Βιομηχανίας της γαλλικής πρωτεύουσας. Το βραβείο «Etoile du Design» (Αστέρι Σχεδιασμού) εξασφάλισε, εκτός των άλλων, την παρουσία του μοντέλου της γαλλικής φίρμας στο συγκεκριμένο μουσείο δίπλα σε βιομηχανικά προϊόντα που κέρδισαν στο παρελθόν αυτή την ξεχωριστή αναγνώριση.

  Έχοντας ξεκινήσει το 1999, ο διαγωνισμός «Observeur du Design», είναι ανοικτός στις εταιρείες και τους σχεδιαστές βιομηχανικών προϊόντων. Ο διαγωνισμός εστιάζει στις προτάσεις που διακρίνονται για το πρωτοποριακό τους design, με τα προϊόντα που ξεχωρίζουν να βραβεύονται με το «Αστέρι Σχεδιασμού», διάκριση που κατέκτησε για τη φετινή χρονιά το CITROËN C4 CACTUS.

  Το CITROËN C4 CACTUS θα εκτεθεί στο μουσείο, ως δείγμα ενός προϊόντος που συνδυάζει ιδανικά την αισθητική με την πρακτικότητα και τον πρωτοποριακό χαρακτήρα συνθέτοντας ένα αυτοκίνητο που είναι ευχάριστο, φιλικό στο χρήστη, αλλά και στο περιβάλλον. Στοιχεία όπως τα ρηξικέλευθα Airbumps® που ισχυροποιούν την έντονη προσωπικότητα του μοντέλου, ενώ παράλληλα συμβάλουν στην προστασία του αμαξώματος και το φουτουριστικό, όσο και φιλικό εσωτερικό αποτελούν μερικά από τα σημεία που κέρδισαν τους κριτές.

  Η συγκεκριμένη βράβευση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά σημαντικών αναγνωρίσεων του CITROËN C4 CACTUS, που έχει ήδη κατακτήσει το βραβείο «Hatchback of the Year» του περιοδικού TopGear, το «Best Crossover για το 2014» του θεσμού Next Green Car Awards, καθώς το γερμανικό βραβείο σχεδιασμού RedDot. Τέλος το CITROËN C4 CACTUS βρίσκεται στην τελική 7αδα των αυτοκινήτων που θα διεκδικήσουν το τίτλο «Car Of The Year» για το 2015.

  Σχόλια

  Σχόλια