Οι νέες BMW M6 Coupe, BMW M6 Cabrio και BMW M6 Gran Coupe

  Οι νέες BMW M6 Coupe, BMW M6 Cabrio και BMW M6 Gran Coupe δηλώνουν τις σπορ προθέσεις τους πριν καν βγουν στο δρόμο

  Δελτίο Τύπου

  Οι νέες BMW M6 Coupe και BMW M6 Gran Coupe (κατανάλωση μικτού κύκλου: 9.9 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 231 g/km*) και η νέα BMW M6 Cabrio (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10.3 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 239 g/km*) επαναπροσδιορίζουν τώρα την υπεροχή της BMW M GmbH στην πολυτελή κατηγορία υψηλών επιδόσεων. Τα απερχόμενα μοντέλα είχαν ήδη θέσει νέα πρότυπα με την άψογη ισορροπία ισχύος, απόδοσης, ευελιξίας, άνεσης και πολυτέλειας που χαρακτηρίζει την οικογένεια Μ. Τώρα οι νέες BMW M6 Coupe, BMW M6 Cabrio και BMW M6 Gran Coupe ετοιμάζονται να γράψουν ένα φρέσκο κεφάλαιο επιτυχίας, με μία ακόμα πιο εξελιγμένη συνολική φιλοσοφία.

  Δυναμική, σπορ εμφάνιση.
  Οι νέες BMW M6 Coupe, BMW M6 Cabrio και BMW M6 Gran Coupe δηλώνουν τις σπορ προθέσεις τους πριν καν βγουν στο δρόμο με μία ‘μυώδη’ και δυναμική εμφάνιση. Μπροστά, νέοι προβολείς LED (στάνταρ) μαζί με την αποκλειστική μάσκα Μ με διπλή μπάρα και την εντυπωσιακή εμπρός ποδιά με μεγάλους αεραγωγούς συνθέτουν τη φυσιογνωμία ενός ‘υπεραθλητή’. Τα δυναμικά ανάγλυφα εμπρός φτερά με τα βράγχια Μ (συμπεριλαμβανομένων των πλαϊνών φλας), οι πλαϊνές ποδιές και οι αποκλειστικές σφυρήλατες 19άρες ζάντες αλουμινίου Μ (BMW M6 Gran Coupe σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Μ 20-ιντσών) επιτείνουν αυτή την εντύπωση. Η σπορτίφ εμφάνιση των νέων BMW M6 Coupe, BMW M6 Cabrio και BMW M6 Gran Coupe ολοκληρώνεται από μία νέα ποδιά με ενσωματωμένο ένθετο διαχύτη, δύο σετ απολήξεων εξαγωγής Μ και το λογότυπο M6 στο καπό. Αποκλειστικό χαρακτηριστικό M είναι η πανάλαφρη ανάγλυφη οροφή από ανθρακονήματα των νέων BMW M6 Coupe και BMW M6 Gran Coupe, που επίσης συμβάλλει στο οπτικό χαμήλωμα του κέντρου βάρους του αυτοκινήτου.
  Το σπορ στοιχείο και η πολυτέλεια των υψηλών επιδόσεων που αποτελούν την ουσία της BMW M GmbH δίνουν το παρών στο εσωτερικό των νέων BMW M6 Coupe, BMW M6 Cabrio και BMW M6 Gran Coupe. Εδώ κυριαρχούν το δερμάτινο τιμόνι M με χειριστήρια αλλαγών ταχυτήτων (paddles) για το Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη Μ (M Double Clutch Transmission) με Drivelogic και M Drive, με επιλογέα ταχυτήτων Μ, εξαιρετικό ταμπλό Μ, Κεντρική Οθόνη Πληροφοριών στυλ iPhone, κεντρική κονσόλα σε εμφάνιση black panel και έκδοση M της BMW Head-Up Display. Στην αποκλειστική πλήρως δερμάτινη επένδυση εσωτερικού Μ με αντίθετες ραφές προστίθενται ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα σπορ καθίσματα Μ, φωτιζόμενα διακοσμητικά μαρσπιέ Μ με λογότυπο Μ6 και ένα υποπόδιο οδηγού Μ.

  Σχόλια

  Σχόλια