Στη Sepang η καινούρια Aprilia MotoGP

  Η Aprilia θα φέρει στις δεύτερες δοκιμές της Sepang το καινούριο της πρωτότυπο

  Στις δεύτερες δοκιμές της Sepang το αργότερο αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση το νέο πρωτότυπο της Aprilia για το MotoGP. Η καινούρια μοτοσικλέτα θα έχει καινούριο πλαίσιο, ηλεκτρονικά και κινητήρα, ενώ το seamless κιβώτιο ταχυτήτων θα έρθει αργότερα, στη διάρκεια της σεζόν.

  Ο Romano Albesiano, επικεφαλής της Aprilia Racing, σε συνέντευξή του στο GPOne.com, τόνισε πως η καινούρια μοτοσικλέτα θα είναι έτοιμη μέχρι τις δοκιμές της Sepang, αλλά το 2015 θα είναι μια χρονιά συνεχής εξέλιξης για την Aprilia στο MotoGP.

  Ο Albesiano είπε:

  Θέλουμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν από τις δοκιμές του χειμώνα, θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να φέρουμε τη νέα μοτοσικλέτα στο δεύτερο τεστ της Sepang. Έχουμε πολλούς παραμέτρους να βελτιώσουμε και να επιδιορθώσουμε. Αργότερα θα έρθει και το seamless κιβώτιο ταχυτήτων, το πλαίσιο και τα ηλεκτρονικά θα έχουν πολλές καινοτομίες. Το πρωτότυπο με το οποίο θα ξεκινήσουμε τη χρονιά θα είναι αυτό που θα έρθει στη Sepang. Ήδη η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήσαμε στις τελευταίες δοκιμές ήταν πολύ διαφορετική σε σχέση με την ART και η επόμενη θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστή.

  Όσο για το κατά πόσο θα μπορέσει να κρατήσει δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη όσον αφορά το MotoGP και τα Superbike, ο Albesiano είναι αισιόδοξος ότι η Aprilia θα δώσει την ίδια προσοχή και στους δύο θεσμούς.

  Το επίπεδο εμπλοκής θα είναι πολύ υψηλό και στις δύο κατηγορίες, δεν θα υπάρχει προτίμησε σε κάποιο πρωτάθλημα. Στα Superbike θα ξεκινήσουμε με συγκεκριμένο ανταγωνισμό και στόχος είναι να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το επίπεδό μας. Στο MotoGP από την άλλη θα πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να μεγαλώσουμε, αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ.

  Σχόλια

  Σχόλια