Πρωταθλητής στα γεράματα ο Coulthard

  Ο DC ήταν ο μεγάλος νικητής του Race of Champions του 2014 στα Barbados


  Ο David Coulthard μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα οδηγών στην F1 όταν αγωνιζόταν αλλά τώρα που έχει κρεμάσει το κράνος, κατάφερε να γίνει πρωταθλητής των πρωταθλητών. Ο DC ήταν ο μεγάλος νικητής του Race of Champions του 2014 νικώντας τον αναπληρωματικό οδηγό της Mercedes, Pascal Wehrlein στον τελικό.

  Παραδοσιακά κάθε χρόνο, με εξαίρεση το 2013, το ROC ρίχνει την αγωνιστική αυλαία της χρονιάς. Έτσι και φέτος μεγάλα ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού μαζεύτηκαν στα Barbados και πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα. Οι οδηγοί έπρεπε να διαχειριστούν διάφορα αγωνιστικά οχήματα, όπως το Ariel Atom, αγωνιστικό του NASCAR, το ROC Buggy, Audi R8 LM και άλλα, σε μια σφιχτή ασφάλτινη διαδρομή. Ο Coulthard ήταν ο μεγάλος νικητής σε αυτή τη διαδρομή αλλά τον ταχύτερο χρόνο σημείωσε ο Esteban Ocon. Ο νεαρός πρωταθλητής της EuroF3 ήταν ο ταχύτερος οδηγός στα Barbados για μόλις μερικά χιλιοστά μπροστά από τον Tom Kristensen.

  Εκτός από τον μεγάλο τελικό της Κυριακής υπήρχε και η μάχη των εθνών το Σάββατο. Εκεί οι Tom Kristensen και Petter Solberg πήρα τη νίκη για τους Σκανδιναβούς νικώντας τους Βρετανούς, David Coulthard και Susie Wolff.

  Αποτελέσματα

  Σχόλια

  Σχόλια