Ο εμψυχωτικός λόγος του Marchionne

Ο πρόεδρος της Ferrari ανεβάζει ταχύτητα εμψυχώνοντας τους ανθρώπους στο Maranello

Ο νέος πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne, προσπάθησε να εμψυχώσει τους ανθρώπους της ομάδας σε μια εκδήλωση της Scuderia στο Maranello. Ο Ιταλός δήλωσε ότι δεν πρέπει να φοβούνται τις αλλαγές και πως υπό την ηγεσία του Maurizio Arrivabene η ομάδα θα επιστρέψει ξανά στην κορυφή της F1.

Ο λόγος τους Marchionne στους ανθρώπους της Ferrari.

Εδώ υπάρχουν πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι. Είμαι εδώ για να βγάλω τον καλύτερό σας εαυτό και να σας προσφέρω τους απαραίτητους πόρους οι οποίοι όταν θα συνδυαστούν με τις ικανότητές σας θα επιτρέψουν στο φανταστικό οδηγικό μας δίδυμο να παλέψει στην κορυφή. Ο λόγος που αποφάσισα να φέρω τον Maurizio Arrivabene, είναι για να διασφαλίσω ότι οι άνθρωποι της Ferrari και η Ferrari θα επωφεληθούν από την αποτελεσματική ηγεσία. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον Maurizio. Γνωρίζει αυτόν τον κόσμο πολύ καλά και έχει την ικανότητα να οδηγήσει την Scuderia σε αυτή την δύσκολη περίοδο. Μην φοβάστε την αλλαγή, να είστε προορατικοί και να έχετε κουράγιο, οι ιδέες θα έρθουν. Γνωρίζω ότι μπορείτε να το κάνετε κι αυτό ακριβώς χρειάζεται η Ferrari.

Ο νέος επικεφαλής της ομάδας, Arrivabene, δήλωσε πως από τις πρώτες ημέρες του 2015 ξεκινούν φουλ επίθεση.

Είμαι πολύ υπερήφανος που θα δουλέψω γι’ αυτή την ομάδα, η οποία είναι η καλύτερη που υπάρχει. Η ομάδα είναι άνθρωποι που την αποτελούν και σε αυτή την περίπτωση είναι ξεχωριστοί. Μπροστά μας έχουμε τα Χριστούγεννα αλλά από τον Ιανουάριο θέλω να δω ότι όλοι έχουμε περάσει στην επίθεση διότι ο στόχος μας είναι να φέρουμε τη Scuderia ξανά εκεί που πρέπει να είναι.

Στην εκδήλωση στο Maranello παραβρέθηκε κι ο Fernando Alonso αποχαιρετώντας για τελευταία φορά τους ανθρώπους της Ferrari.

Σχόλια

Σχόλια