Ο Alonso επέστρεψε για να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος

Ο Dennis κάνει σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη σχέση του με τον Alonso

Η επιστροφή του Fernando Alonso στη McLaren έχει ξυπνήσεις μνήμες από το δύσκολο 2007 όταν ο Ισπανός κι ο Lewis Hamilton είχαν πόλεμο. Ο Alonso μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Woking δήλωσε ότι επέστρεψε στην McLaren καθώς έφυγε άρον-άρον και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Το 2007 δεν ήταν και το καλύτερο. Όμως από τότε το κουβαλούσα μέσα μου. Με όλα όσα έχω καταφέρει στην F1 είμαι χαρούμενος εκτός από το 2007. Δεν έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Τώρα, μερικά χρόνια μετά, πιο ώριμος και έχοντας μάθει περισσότερα μπορείς να κατανοήσεις πράγματα που δεν μπορούσες στα 25 σου. Έχω έρθει για να ολοκληρώσω τη δουλειά που ξεκίνησα το 2007. Αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος της επιστροφής μου.

Ο Ron Dennis, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του στη σύγκρουση των Alonso-Hamilton, δήλωσε πως ο χρόνος είναι γιατρός…

Στην F1 7 εβδομάδες είναι μια διάρκεια ζωής. Τα 7 χρόνια είναι ένα τεράστιο ποσό χρόνου. Γνωρίζω πως τα ΜΜΕ ψάχνουν να βρουν το οτιδήποτε για τη σχέση της ομάδας και ειδικά μεταξύ του Fernando κι εμένα. Όμως έχω να πω ότι χάνουν τον χρόνο του διότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Πάντα υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ οδηγών. Μετανιώνεις για τα λάθη που έκανε στη ζωή σου και μερικές φορές δεν μπορείς να αλλάξεις αυτό που έχει συμβεί.

Στη συνέχεια ο Βρετανός δήλωσε πως ο Hamilton έπαιξε μεγάλο ρόλο στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν το 2007 και δεν πρέπει να πέφτει όλο το βάρος στον Alonso.

Κοιτάζοντας πίσω στο 2007 είχαμε αυτόν τον οδηγό (σ.σ. Alonso) ο οποίος από πολλούς, και δικαιολογημένα, θεωρούταν ως ο ένας και μοναδικός. Από την άλλη υπήρχε ένας άλλος οδηγός (σ.σ. Hamilton) που δεν είχε την ωριμότητα. Όμως ποιος έριξε την πρώτη βολή; Θα έλεγα ότι ο Lewis έπαιξε τον ρόλο του σε όλο αυτό ξεκινώντας το. Στη συνέχεια βέβαια κλιμακώθηκε.

Ο Alonso πρόσθεσε:

Όσο είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και μαθαίνεις από τα λάθη σου έχεις χρόνο να σκεφτείς το μέλλον. Πλέον δεν είναι η McLaren-Mercedes του 2007 αλλά η McLaren-H

onda και κατά τη γνώμη μου τα πράγματα διαφέρουν σημαντικά. Ο Jenson δεν είναι Lewis κι εγώ δεν είμαι ο ίδιος που ήμουν το 2007.

Σχόλια

Σχόλια