Ψήφος εμπιστοσύνης του Raikkonen στη Ferrari

Ο Φινλανδός είναι αισιόδοξος για το μέλλον και πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας

Ο Kimi Raikkonen είναι αισιόδοξος για το 2015 και δηλώνει πίστη στις δυνατότητες της Ferrari και των ανθρώπων της. Ο Φινλανδός μετά από μια πολύ κακή χρονιά, όπου τερμάτισε στην 12η θέση του πρωταθλήματος οδηγών, δεν μπορεί παρά να ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν το χειρότερο αποτέλεσμα οδηγού της Scuderia για πάνω από 30 χρόνια. Το 2014 ήταν η πρώτη χρονιά, μετά το 1993, που η Ferrari δε πήρε νίκη.

Οι αλλαγές έχουν γίνει (και συνεχίζουν να γίνονται), οι δυνατότητες υπάρχουν, τώρα πρέπει να κάνουμε υπομονή ώστε να δούμε αν όλο αυτό θα δουλέψει για τη Ferrari.

Δεν ήταν εύκολη χρονιά ούτε για εμένα ούτε για την ομάδα. Η Ferrari έχει στόχο της νίκες και να μάχεται στις πρώτες θέσεις. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη. Όμως του χρόνου θα φτιάξουμε τη βάση πάνω στην οποία θα βασιστεί η επιστροφή της Ferrari στην κορυφή. Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει αλλά γνωρίζουμε που πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτή η δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει και έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να τα καταφέρουμε. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να δουλέψουμε ως ομάδα, ενωμένα όπως παλαιότερα. Είμαι σίγουρος ότι το μονοθέσιο του 2015 θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό. Παρόλα αυτά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το πρώτο τεστ της χρονιάς ώστε να δούμε που βρισκόμαστε. Μαζί με τον Sebastian στοχεύουμε να φέρουμε την ομάδα στη θέση της.

Σχόλια

Σχόλια