Η Citroen συνεχίζει με Ostberg και Meeke

  Η Citroen ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Mads Ostberg για το 2015

  Η Citroen ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Mads Ostberg κι έτσι μαζί με τον Kris Meeke συμπλήρωσε το οδηγικό της δίδυμο για το 2015. Το ίδιο δίδυμο που είχε και το 2014 κατακτώντας την 2η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Ο Νορβηγός μάζεψε 108 βαθμούς στην πρώτη του χρονιά με το Citroen DS3 WRC και τώρα ελπίζει με τις αναβαθμίσεις που θα έχει στη διάθεσή του για το 2015 να κυνηγήσει νίκες.

  Πραγματικά έχω απολαύσει πολύ τους τελευταίους μήνες. Έχοντας επαφή με αυτή την φανταστική ομάδα έχω μάθει πολλά και νοιώθω ότι είμαι καλύτερος οδηγός. Ανυπομονώ για τη συνέχεια. Θέλω πολύ να δω τις αναβαθμίσεις που θα έχουμε στο DS3 WRC. Με τη σκληρή δουλειά που έγινε πέρυσι και με τις δοκιμές που θα κάνουμε τον χειμώνα ελπίζω να είμαστε σε θέση να διεκδικούμε τακτικά νίκες.

  Η Citroen θα ξεκινήσει δυναμικά το WRC του 2015 με τους Ostberg, Meeke και Loeb να έχουν το αναβαθμισμένο DS3 WRC στο Ράλι Μόντε Κάρλο.

  Η ανανέωση του Ostberg έκλεισε άλλη μια «εργοστασιακή» πόρτα για τον Robert Kubica. Ο Πολωνός βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με τη Citroen όσο και με την M-Sport για μια «δορυφορική» ομάδα.

  Σχόλια

  Σχόλια