Ο Vettel ζει το παραμύθι του στο Maranello

Ο Sebastian Vettel χαρακτήρισε, παραμυθένια, την πρώτη του ημέρα με τη Ferrari

Ο Sebastian Vettel χαρακτήρισε, παραμυθένια, την πρώτη του ημέρα με τη Ferrari. Ο Γερμανός, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκε στο Maranello επίσημα ως οδηγός της Ferrari. Εκεί είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την ομάδα από κοντά, να οδηγήσει στο Fiorano, να κάνει δοκιμές από κοντά και να ζήσει τον παλμό της Ferrari από μέσα.

Υπάρχουν πολλές ιστορίες σχετικά με τη Ferrari και ότι μοιάζει με παραμύθι όταν οδηγείς το κόκκινο μονοθέσιο. Επιβεβαιώνω αυτές τις ιστορίες. Είναι ένας ζωντανός θρύλος και πραγματικά είναι πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα όταν είσαι μέσα στο μονοθέσιο. Ο κόσμος έρχεται στην πίστα προσπαθεί να σκαρφαλώσει στους τοίχους ώστε να το δει. Αυτό είναι κάτι μαγικό δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Ο Vettel συνέχισε λέγοντας:

Θυμάμαι πως ήμουν εδώ πολλά χρόνια πριν, όταν ήμουν παιδί και προσπαθούσα να δω πάνω από τον φράχτη. Τώρα είμαι εδώ επίσημα ως μέλος της ομάδας. Ήταν φανταστικό που οδήγησα και γνώρισα την ομάδα. Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Προφανώς το κόκκινο είναι πολύ διαφορετικό χρώμα για εμένα. Όλοι είναι ντυμένοι στα κόκκινα, όλα είναι κόκκινα. Είναι κάτι ιδιαίτερο και ανυπομονώ για την πρόκληση.

Το επόμενο τεστ του Γερμανού με μονοθέσιο της Scuderia θα γίνει στη Jerez τον Ιανουάριο του 2015.

Σχόλια

Σχόλια