Αποφασισμένη η Honda

Ο Arai δηλώνει ότι έχουν κάνει μεγάλη ερεύνα σε υβριδικά συστήματα και τούρμπο κινητήρες

Μπορεί τα πρώτα δείγματα του κινητήρα της Honda να μην είναι ενθαρρυντικά αλλά δεν πρέπει να υποτιμούμε τους Ιάπωνες καθώς έχουν τόσο τη θέληση όσο και την τεχνογνωσία για να πετύχουν. Ο αγωνιστικός διευθυντής της Honda, Yasuhisa Arai, δηλώνει ότι έχουν κάνει μεγάλη έρευνα στα υβριδικά συστήματα και στους τούρμπο κινητήρες.

Πάντα θέλαμε να επιστρέψουμε στην F1. Μάθαμε πολλά στο μεσοδιάστημα και οι κανονισμοί τώρα ταιριάζουν περισσότερο με αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Η Honda έχει ήδη αναπτύξει υβριδικά συστήματα και έχει μεγάλη εμπειρία πάνω σε αυτό. Επίσης η μείωση του κυβισμού και η εισαγωγή τούρμπο είναι κάτι που γνωρίζουμε από τα αυτοκίνητα παραγωγής. Οι νέοι κανονισμοί είναι φιλικοί προς το περιβάλλον κι αυτός είναι ο λόγος της επιστροφής μας. Ίσως να έχουμε καλά αποτελέσματα του χρόνου. Η επόμενη χρονιά είναι πολύ σημαντική για εμάς και πάντα θέλουμε να νικάμε. Ίσως να έχετε δει ότι προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για την επόμενη χρονιά. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες.

Τέλος ο Arai δήλωσε ότι θέλουν να είναι ψηλά στο grid της Αυστραλίας τον Μάρτιο του 2015.

Ο κινητήρας που είχαμε στο Abu Dhabi δεν είναι κινητήρας αγώνα. Βρισκόμαστε σε διαδικασία εξέλιξης και στην Αυστραλία θέλουμε να έχουμε καλή θέση στο grid.

Σχόλια

Σχόλια