Εικονική ξενάγηση στο νέο Μουσείο της ŠKODA

  Απολαύστε μία εικονική virtual ξενάγηση στο νέο Μουσείο της ŠKODA μέσω του Street View

  Δελτίο Τύπου

  Το Μουσείο της ŠKODA φημίζεται για τα μοναδικά του εκθέματα, τα οποία ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους πίσω στον χρόνο και στο ένδοξο παρελθόν της αυτοκινητοβιομηχανίας. Πλέον, ο καθένας έχει την δυνατότητα να απολαύσει αυτή την μοναδική περιήγηση στα 120 χρόνια ιστορίας της ŠKODA στο Μουσείο Αυτοκινήτου που προσφέρει εικονική ξενάγηση μέσω του Google Street View. Από οποιοδήποτε μέρος, όποια στιγμή και αν το θελήσει κανείς, μπορεί να εξερευνήσει τον χώρο του Μουσείου ή να βρεθεί πίσω από το βολάν μοναδικών ιστορικών μοντέλων ŠKODA!

  «Το Μουσείο μας, το οποίο άνοιξε ξανά πριν από δύο χρόνια μετά από μία ευρεία ανακαίνιση, προβάλλει την τεράστια ιστορία της ŠKODA προσελκύοντας επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Στο πλαίσιο της διεύρυνσης των υπηρεσιών μας, προσφέρουμε αυτή τη νέα δυνατότητα για όλον τον κόσμο» λέει η Andrea Frydlová, διευθύντρια του ŠKODA Museum.
  Η εφαρμογή Google Street View δίνει την δυνατότητα στον καθένα να επισκεφτεί το ŠKODA Museum, από το σπίτι ή το γραφείο του, για να ζήσει την εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας μέσα από εντυπωσιακούς εκθεσιακούς χώρους και να δει με λεπτομέρεια θρυλικά ιστορικά οχήματα. Με μερικά μόλις κλικ, σας δίνετε η δυνατότητα να μεταφερθείτε εικονικά στο κέντρο της έκθεσης για να αποκτήσετε μία μοναδική εμπειρία!
  Εκεί, θα «αγγίξετε» το τιμόνι του πρώτου αυτοκινήτου που κατασκεύασε η ŠKODA (το Voiturette A που σχεδιάστηκε από τους ιδρυτές της μάρκας Laurin & Klement), και θα δείτε από κοντά διάφορα θρυλικά μοντέλα, όπως είναι μεταξύ άλλων τα L&K-ŠKODA 110, ŠKODA 860, ŠKODA Superb 4000 και ŠKODA 1101 ‘Tudor’ Cabriolet.
  Επίσης, θα «επιβιβαστείτε» στα συναρπαστικά ŠKODA Popular Sport ‘Monte Carlo’ και ŠKODA 1000 MB. Η μοναδική εμπειρία περιλαμβάνει μία κατατοπιστική επίσκεψη γύρω από την σχεδιαστική μελέτη ŠKODA VisionD, μέχρι τα κόκπιτ των ŠKODA 130 RS & ŠKODA Fabia Super 2000 τα οποία έγραψαν το δικό τους κεφάλαιο στην μακρόχρονη πορεία του αγωνιστικού τμήματος της Μάρκας.
  Στα τέλη του 2012, το μουσείο της ŠKODA αναβαθμίστηκε για να μετουσιωθεί σε ένα multimedia μέσο προβολής της Μάρκας. Στις ιστορικές αίθουσες που βρίσκονται στην οδό Václav Klement Street, το ταξίδι στα 120 χρόνια της μάρκας εμπλουτίζεται από πλούσιο διαδραστικό multimedia υλικό. Στα 1.800 τ.μ. επιφάνειας του ŠKODA Museum βρίσκονται περίπου 340 εκθέματα συμπεριλαμβάνοντας επιβατικά ευρείας παραγωγής, αγωνιστικά και πρωτότυπα μοντέλα, διάφορους κινητήρες ανά εποχή, τέσσερις μοτοσικλέτες και ένα ποδήλατο.
  Η εικονική ξενάγηση συνεχίζεται και πέρα από το ŠKODA Museum, καθώς το Google Street View προσφέρει στους χρήστες του διαδικτύου την δυνατότητα εικονικής επίσκεψης στο κέντρο εξυπηρέτησης στης Μάρκας, στο Mladá Boleslav. Εκεί, ο χρήστης μπορεί να δει με μεγάλη λεπτομέρεια το εξωτερικό και το εσωτερικό κάθε σύγχρονου μοντέλου που διατίθεται στην αγορά, καθώς και την γκάμα από ποδήλατα και γνήσια προϊόντα. Το ŠKODA Customer Centre ανακαινίστηκε ριζικά το 2013.

  Σχόλια

  Σχόλια