Με νέο κινητήρα το DS3 WRC το 2015

  Η Citroen ετοιμάζει αντεπίθεση και ξεκινά με νέο κινητήρα και νέα ανάρτηση

  Η Citroen ετοιμάζει αντεπίθεση και μέσα στη χρονιά θα αναβαθμίσει σημαντικά το DS3 WRC. Ο επικεφαλής της ομάδας, Yves Matton, δήλωσε ότι η αναβάθμιση θα γίνει σε τρία στάδια. Το πρώτο και μεγαλύτερο θα είναι στην αρχή του πρωταθλήματος στο Ράλι Μόντε Κάρλο. Εκεί το DS3 WRC θα έχει νέο κινητήρα, νέα ανάρτηση και paddles αλλαγών ταχυτήτων.

  Του χρόνου θα φέρουμε αρκετά νέα πράγματα κι αυτό θα γίνει σε τρία στάδια. Το πρώτο στάδιο είναι στο Ράλι Μόντε Κάρλο που θα έχουμε νέο κινητήρα. Θα βασίζεται στην ίδια φιλοσοφία με αυτόν που έχουμε στο WTCC. Επίσης θα φέρουμε νέα ανάρτηση αλλά και paddle αλλαγών ταχυτήτων τα οποία θα επιτραπούν του χρόνου. Στη συνέχεια περίπου στο Ράλι Πορτογαλίας θα φέρουμε ένα βελτιωμένο αεροδυναμικό πακέτο. Τέλος περιμένουμε άλλο ένα μεγάλο βήμα με την ανάρτηση στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

  Το καλύτερο αποτέλεσμα για τη Citroen ήταν το στο Ράλι Ιταλίας με την 2η θέση του Mads Ostberg. Το 2015 ο Matton θέλει να παλέψουν για μερικές νίκες.

  Του χρόνου ελπίζουμε να νικήσουμε μερικά ράλι. Αναμένουμε μεγάλη βελτίωση στο αυτοκίνητο. Επίσης ελπίζουμε η εμπειρία των οδηγών μας να βοηθήσει την κατάσταση. Περιμένουμε την ευκαιρία για μια νίκη. Φέτος την είχαμε στη Γερμανία αλλά τελικά την χάσαμε. Ελπίζω του χρόνου να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες.

  Σχόλια

  Σχόλια