Ο Loeb επιστρέφει στο WRC

  Ο Αλσατός επιστρέφει στο WRC για μια guest εμφάνιση στο Ράλι Μόντε Κάρλο το 2015 με την Citroen

  Ο Sebastien Loeb επιστρέφει στο WRC για μια guest εμφάνιση στο Ράλι Μόντε Κάρλο το 2015 με την Citroen. Ο Αλσατός θα αγωνιστεί μαζί με τον συνοδηγό του Daniel Elena στις φημισμένες ΕΔ του Μόντε Κάρλο με το DS3 WRC. Η Citroen ήταν αυτή που του ζήτησε να λάβει μέρος καθώς θέλει να προωθήσει την φίρμα DS. Η ομάδα κάνει σαφές ότι ο Loeb δεν επιστρέφει στα ράλι.

  Μπορώ να πω ότι δεν δίστασα ούτε στιγμή όταν μου προσφέρθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στο πρώτα ράλι του 2015 με τον DS3 WRC. Ο Daniel Elena κι εγώ έχουμε ξεχωριστή ιστορία στο Ράλι  Μόντε Κάρλο, και είναι από τα αγαπημένα μας. Λατρεύουμε τις ΕΔ και τις δύσκολες επιλογές ελαστικών. Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική εκεί και ανυπομονώ να την δω ξανά. Με το DS3 WRC, «η μικρή μου βόμβα» όπως συνηθίζω να το αποκαλώ από την πρώτη στιγμή, έχουμε καλές αναμνήσεις. Ελπίζω το Monte του 2015 να είναι κι αυτό άλλη μία. Είναι προσωπική πρόκληση καθώς έχω να αγωνιστώ στο WRC πάνω από χρόνο. Σε λίγες ημέρες θα οδηγήσω στο Rallye du Var ώστε να βρω ξανά τα πατήματά μου. Στη συνέχεια θα βρούμε μερικές τρύπες στο πρόγραμμά μου για να κάνουμε δοκιμές. Είναι σπουδαίο που μπορώ να επιστρέψω στην οικογένεια του WRC τώρα που το WTCC κάνει διάλειμμα.

  Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η μάχη του Loeb με τον πρωταθλητή Sebastien Ogier. Το Ράλι Μόντε Κάρλο θα διεξαχθεί 22-25 Ιανουαρίου 2015.

  Σχόλια

  Σχόλια