Ίσως δούμε ξανά την McLaren-Honda πριν τη Jerez

Ο Boullier δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για μια δοκιμή υπό το πλαίσιο ημέρας κινηματογράφησης

Η McLaren-Honda συμπλήρωσε μόλις 5 γύρους σε δύο ημέρες στο Abu Dhabi με προβλήματα στα ηλεκτρικά. Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Eric Boullier, δήλωσε ότι αντιμετώπισαν διαφορετικά προβλήματα αυτές τις δύο ημέρες κι ακόμα προσπαθούν να βρουν την πηγή των προβλημάτων. Όμως το 2ήμερο δοκιμών ήταν μπόνους γι’ αυτούς καθώς έχουν κερδίσει χρόνο πριν τις χειμερινές δοκιμές στη Jerez.

Ο Γάλλος στη συνέχεια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε ξανά την MP4-29H στην πίστα υπό το πλαίσιο ημέρας κινηματογράφησης όπως έγινε το πρώτο τεστ στο Silverstone. Όταν ο Boullier ρωτήθηκε αν θα κάνουν δοκιμές πριν τη Jerez απάντησε:

Όχι τώρα αλλά ίσως. Θα το εξετάσουμε μετά την ανάλυση που θα γίνει και τις δοκιμές στο δυναμόμετρο. Εκεί θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα. Δοκιμάσαμε την βασική διάταξη του κινητήρα αλλά δεν λειτούργησε. Όμως πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν στο δυναμόμετρο. Δεν αναφέρομαι για οδηγησιμότητα ή απόλυτη απόδοση αλλά γι’ αυτό που χρειαζόμαστε το μονοθέσιο στην πίστα. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε όλα τα συστήματα να λειτουργήσουν στο δυναμόμετρο πριν τη Jerez. Σίγουρα δεν πετύχαμε τον στόχο μας καθώς θέλαμε να κάνουμε δοκιμές στην πίστα αλλά τουλάχιστον μάθαμε πολλά. Αυτές οι δοκιμές ήταν ένα μπόνους διότι πηγαίνοντας στη Jerez με αυτό το πρόβλημα θα ήταν χειρότερα για εμάς.

Σχόλια

Σχόλια