Φήμες επιστροφής Brawn κι εξόδου Τομπάζη

Ο Βρετανός φέρετε ως αντικαταστάτης του Mattiacci κι ο Έλληνας μέρος του hard rest που γίνεται στο Maranello

Η ταχύτητα που δημιουργούνται οι φήμες στην F1 πολλές φορές ξεπερνούν και τις τελικές στη Monza. Αμέσως μετά την επισημοποίηση της αποχώρησης του Fernando Alonso από τη Ferrari και τον ερχομό του Sebastian Vettel ακούστηκαν διάφορα για το μέλλον του Marco Mattiacci, αλλά και η πιθανότητα επιστροφής του Ross Brawn.

Κατά τη διάρκεια του Grand Prix στο Abu Dhabi ακούστηκε ότι ο Mattiacci φεύγει κι ο Brawn έρχεται. Το Sky ανέφερε κατά τη διάρκεια του FP3 ότι ο Βρετανός διέψευσε την επιστροφή του στο Maranello. Την Κυριακή όταν ο Mattiacci ρωτήθηκε αν αυτός ήταν ο τελευταίος του αγώνα εκείνος απάντησε πως προς το παρόν είναι απόλυτα επικεντρωμένος στη δουλειά του.

Στη συνέχεια ο Piero Ferrari που ήταν στα paddock δήλωσε ότι δεν γνωρίζει αν θα επιστρέψει ο Brawn, αλλά έκανε σαφές ότι το διαζύγιο μεταξύ της Ferrari και του Βρετανού πριν μια δεκαετία έγινε υπό καλές συνθήκες και δεν υπάρχουν έχθρες και απωθημένα.

Η αλήθεια είναι ότι αν κάτι απέτρεπε την επιστροφή Brawn στη Ferrari ήταν η παρουσία του Luca di Montezemolo καθώς ο Βρετανός δεν θέλει αφεντικά πάνω από το κεφάλι του. Άλλη μια φήμη που ξεπήδησε μετά τον αγώνα στο Yas Marina Circuit ήταν ότι ο Brawn πρόκειται να αναλάβει τον project της Audi η οποία σκοπεύει να μπει στην F1 το 2017. Αυτό κι αν είναι…

Φυσικά οι φήμες δεν σταμάτησαν εκεί. Υπήρξαν αναφορές για πιθανή επιστροφή του Aldo Costa στη Ferrari ο οποίος είχε φύγει από την ομάδα το 2011. Αυτή η φήμη βασίζεται στο ότι ο Costa είναι ένας από τους υπεύθυνους για την κυριαρχία της Mercedes.

Τέλος υπάρχει άλλη μια αναφορά, η οποία λέει πως ο Νικόλας Τομπάζης βρίσκεται εκτός Maranello. Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε μια ακόμα ηρωική έξοδο μέσα στο 2014 και δεν αποκλείεται να είναι αυτή του Τομπάζη. Εν αναμονή της επιβεβαίωσης.

Alex Switch

Σχόλια

Σχόλια