Με Evans και Tanak η M-Sport το 2015

  Επιστροφή στο WRC για τον Tanak μετά από 2 χρόνια ο οποίος θα καλύψει το κενό του Hirvonen

  Το οδηγικό δίδυμο της M-Sport για το 2015 θα είναι οι Ott Tanak και Elfyn Evans. Ο Tanak αναλαμβάνει να καλύψει το κενό που άφησε ο Mikko Hirvonen. Ο Hirvonen νωρίτερα μέσα στον Νοέμβριο ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει την ενεργό δράση στο WRC.

  Ο Tanak επιστρέφει στο προσκήνιο του WRC μετά από δύο χρόνια. Είχε φύγει από την ομάδα το 2012 και φέτος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα WRC. Το δίδυμο της M-Sport έχει αποδείξει την ταχύτητά του παρόλα αυτά κανείς από τους δύο δεν έχει νικήσει σε ράλι.

  Ο επικεφαλής της ομάδας, Malcolm Wilson, μίλησε για τους οδηγούς του αλλά και για τις αναβαθμίσεις που ετοιμάζουν:

  Θεωρώ πως έχουμε το πιο ενθουσιώδες οδηγικό δίδυμο για την επόμενη χρονιά του WRC. Δεν υπάρχει αμφιβολία για τις δυνατότητες των Elfyn και Ott και ανυπομονώ να δω τι μπορούν να καταφέρουν. Και οι δύο έχουν εμπειρία και όλη η ομάδα έχει μεγάλο κίνητρο για δυνατές εμφανίσεις. Πιστεύω ότι είναι ικανοί για το βάθρο και σε συνδυασμό με τις σπουδαίες αναβαθμίσεις που έχουμε για το Fiesta RS WRC θα δούμε μερικά δυνατά αποτελέσματα.

  Το 2015 υπάρχει περίπτωση να δούμε και τον Mads Ostberg να επιστρέφει στην M-Sport με ένα «δορυφορικό» Fiesta WRC.  Όσον αφορά τον Robert Kubica δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από πλευράς M-Sport. Ο Πολωνός βρίσκεται και στην λίστα της Citroen αλλά το ερώτημα είναι αν θα συνεχίσει στα ράλι ή θα δοκιμάσει τις πίστες το 2015.

  Σχόλια

  Σχόλια