Επίσημο: Ο Perez μένει στη Force India το 2015

Ο Μεξικανός θα συνεχίσει στο πλάι του Nico Hulkenberg του χρόνου

Η Force India τελικά επιβεβαίωσε πως ο Sergio Perez παραμένει στην ομάδα το 2015. Μάλιστα το συμβόλαιό του είναι πολυετές χωρίς να γίνεται αναφορά σε λεπτομέρειες. Ο Μεξικανός μαζί με τον Nico Hulkenberg, και τους κινητήρες της Mercedes θα προσπαθήσουν για μια δυνατή πορεία και του χρόνου. Η Force India φέτος ανέβηκε στο βάθρο του GP στο Μπαχρέιν με τον Perez και πάλεψε με την McLaren για την 5η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Ο ιδιοκτήτης της Force India, Vijay Mallya, δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Checo θα συνεχίσει μαζί μας. Είναι ένας πραγματικός μαχητής και έχει κάνει φανταστική δουλειά για την ομάδα φέτος. Όλη η ομάδα έχει εντυπωσιαστεί μαζί του. Έχει λαμπρό μέλλον στην F1 και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε να του δώσουμε ένα πακέτο ανάλογο του ταλέντου του. Ανυπομονώ για την πρώτη νίκη του Checo στο Grand Prix του Μεξικό μπροστά στους συμπατριώτες του.

Ο Perez δήλωσε:

Είναι καλό που ανακοινώθηκαν τα σχέδιά μου. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Force India είδε την δίψα για επιτυχίες και την αποφασιστικότητα όλων στην ομάδα. Είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος της ομάδας. Απολαμβάνω τους αγώνες εδώ και ήδη έχουμε μερικά εξαιρετικά αποτελέσματα. Η ομάδα μου έδωσε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο φέτος και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα στο μέλλον.

Σχόλια

Σχόλια