35ο Ράλλυ Παλάδιο

  Οι ημέρες της διεξαγωγής του αγώνα πλησιάζουν και η διοργανώτρια Start Line βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες

  Δελτίο Τύπου

  Παλάδιο_2014_Ωράριο
  Παλάδιο_2014_Προσβάσεις

  Οι ημέρες της διεξαγωγής του αγώνα πλησιάζουν και η διοργανώτρια Start Line βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, παρουσιάζοντας τις προσβάσεις για τους θεατές στις Ειδικές Διαδρομές, καθώς και την αφίσα του αγώνα.

  Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 6ου και τελευταίου γύρου του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου, που προσμετρά επίσης και στο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς απομένουν λιγότερες από δυο εβδομάδες προτού οι Ειδικές Διαδρομές της Κορινθίας υποδεχθούν τους συμμετέχοντες και θεατές του αγώνα που διοργανώνει η Start Line, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014.

  Το επίκεντρο του αγώνα έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, αφού φέτος θα βρίσκεται στην Πάχη Μεγάρων, τη στιγμή που και οι Ειδικές Διαδρομές (Λουτράκι-Όσιος Πατάπιος, Πίσια-Σχοίνος, Νέος Άγιος Ιωάννης) με συνολικό μήκος 53,5 αγωνιστικών χιλιομέτρων) είναι διαφορετικές από αυτές των περασμένων ετών.

  Ένα γεγονός που διευκολύνει ιδιαίτερα το έργο των ανθρώπων της Start Line, είναι η έμπρακτη συμπαράσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής, στην όσο το δυνατόν πιο ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ενδεικτικές είναι άλλωστε, οι σχετικές δηλώσεις τόσο από τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, κ. Γιώργο Γκιώνη όσο και από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαρέων, κ. Ηλία Μουσταΐρα, σχετικά με τον αγώνα που θα διεξαχθεί στην περιοχή τους.

  Ο κ. Γιώργος Γκιώνης, γνωστός θιασώτης του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, δήλωσε σχετικά με το 35ο Ράλλυ Παλάδιο:
  ” Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων πάντα στηρίζει τα αθλητικά γεγονότα και ειδικά τους αγώνες ράλλυ. Για αυτό το λόγο, τόσο εμείς ως Δήμος όσο και οι πολίτες μας, θα στηρίξουμε το Ράλλυ Παλάδιο και πάντα θα στηρίζουμε όποιον αγώνα αυτής της μορφής γίνεται στην περιοχή μας γενικά και στο Δήμο μας ειδικότερα. Ευελπιστούμε πως ο κόσμος θα ακολουθήσει σε αυτές τις δύσκολες εποχές και πως ένας τόσο σημαντικός αγώνας όπως το Ράλλυ Παλάδιο, θα δώσει χαρά και αισιοδοξία τόσο στους πολίτες μας όσο και στους πολίτες άλλων περιοχών, οι οποίοι θα έρθουν για να τον παρακολουθήσουν από κοντά”.

  Από τη μεριά του, ο κ. Ηλίας Μουσταΐρας, απέστειλε την ακόλουθη δήλωση στήριξης στον αγώνα:
  “Αποτελεί μεγάλη χαρά και ξεχωριστή τιμή για την πόλη μας, τα Μέγαρα, που το 35ο Ράλλυ Παλάδιο θα πραγματοποιηθεί την φετινή χρονιά έχοντας ως κέντρο του αγώνα(Εκκίνηση-Σέρβις Παρκ-Τερματισμός) την Πάχη Μεγάρων, το όμορφο λιμανάκι της περιοχής μας, και για το λόγο αυτό ως Δήμος Μεγαρέων χαιρετίζουμε την επιλογή-απόφαση αυτή της Start Line, με την έγκριση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.).
  Θα είμαστε από πλευράς μας αρωγοί στην προσπάθεια αυτή, παράσχοντας την φιλοξενία που αρμόζει και συμβάλλοντας με ουσιαστικό τρόπο στην όσο το δυνατόν καλύτερη υποστήριξη της διοργάνωσης με όλα τα μέσα που διαθέτουμε σαν Δήμος, έτσι ώστε επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα αντάξιο της εγνωσμένης φήμης και αξίας του Ράλλυ Παλάδιο.
  Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε την βοήθεια και καθοριστική συμβολή του Τμήματος Τροχαίας Μεγάρων καθώς επίσης και των εθελοντικών ομάδων της περιοχής (Α.Ο. Κούρος Μεγάρων, Σώμα Έρευνας και Διάσωσης Μεγάρων), με κύριο εκφραστή την Ομάδα Οδικής Ασφάλειας της εθελοντικής ομάδας Κούρος Μεγάρων που συνδράμει τα μέγιστα πάντα σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους κατοίκους των Μεγάρων και το κοινό των γύρω περιοχών, να πάρουν μια γεύση από το Ράλλυ-θεσμό για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε πανελλήνιο επίπεδο και φυσικά τους καλούμε να είναι παρόντες το Σαββάτο 29 Νοεμβρίου, καθώς το θέαμα είναι σίγουρο πως θα τους αποζημιώσει.
  Με την σκέψη ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αναπολούν και οι νεότεροι μαθαίνουν και θαυμάζουν, είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε το 35ο Ράλλυ Παλάδιο ευχόμενοι για έναν ανταγωνιστικό και διασκεδαστικό αγώνα!

  Μετά τιμής,
  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεγάρων
  Ηλίας Γ. Μουσταΐρας”

  Επιστρέφοντας στα καθαρά αγωνιστικά, σημειώνουμε πως για τη διευκόλυνση αγωνιζόμενων και θεατών, η Start Line έχει ήδη κοινοποιήσει στο Youtube τις διαδρομές του αγώνα. Ακόμη, θυμίζουμε πως οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα έχουν ξεκινήσει, ενώ η σχετική προθεσμία λήγει την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014, στις 22.00.

  Την προσπάθεια της Start Line βοηθά ιδιαίτερα η παρουσία χορηγών, υποστηρικτών και χορηγών επικοινωνίας και που χωρίς αυτούς, η διοργάνωση αυτή θα ήταν σαφώς πιο δύσκολη. Οι Χορηγοί αυτοί, τους οποίους η Λέσχη θα ήθελε να ευχαριστήσει είναι οι SEAJETS, Car Center, Serkova, ενώ επίσης σημαντικό ρόλο παίζουν οι υποστηρικτές του Ράλλυ Παλάδιο, που είναι τα Ι.ΚΤΕΟ “Check Point”, Terra Sport, Bilstein. Ακόμη, Χορηγοί Επικοινωνίας του αγώνα, είναι οι “4ΤΡΟΧΟΙ” (www.4troxoi.gr) και το www.zougla.gr .

  35ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  Λήξη εγγραφών συμμετοχής: Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014, ώρα 22.00
  Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων: Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014
  Διοικητικός & Τεχνικός έλεγχος : Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 (16.00-20.00), στο ΚΤΕΟ Ασπροπύργου “Check Point” (Έξοδος 4 Αττικής Οδού)
  Ανακοίνωση πίνακα & ωράριο εκκινούντων: Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, ώρα 21.00 (ΚΤΕΟ Ασπροπύργου)
  Εκκίνηση: Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, ώρα 10.00 (Πάχη Μεγάρων)
  Τερματισμός : Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, ώρα 15.42 (Πάχη Μεγάρων)
  Απονομή Επάθλων: Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, ώρα 19.00 (Café SWeLL, στον χώρο του τερματισμού)

  Final_Paladio map_2014

  Σχόλια

  Σχόλια