Επίσημα πλέον ο Grosjean παραμένει στη Lotus

Η Lotus ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Grosjean για το 2015

Κι επίσημα πλέον η Lotus ανακοίνωσε πως ο Romain Grosjean θα παραμείνει στο Enstone και το 2015 και μαζί με τον Pastor Maldonado θα είναι το οδηγικό δίδυμο της ομάδας. Ο Γάλλος είχε κάνει μια μικρή γκάφα την προηγούμενη εβδομάδα (σχετικό θέμα) ανακοινώνοντας με ένα twitt την ανανέωση του συμβολαίου του. Όμως λίγο μετά τη δημοσίευση το twitt διαγράφηκε.

Ο Γάλλος είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά φέτος και ήταν πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε καθώς οι επιλογές του έξω από τη Lotus ήταν περιορισμένες. Το 2015 θα έχει στην πλάτη του τον κινητήρα της Mercedes κι ελπίζει να επιστρέψει ψηλά στο grid. Ο Grosjean βρίσκεται στο Enstone σε όλη του την καριέρα στην F1, από τότε που η ομάδα ονομαζόταν Renault το 2009.

Είναι καλό που τελικά επιβεβαιώθηκε ότι θα μείνω στην ομάδα του χρόνου. Τα δάχτυλά μου δεν κρατήθηκαν και με ένα twitt έκανα «άκυρη εκκίνηση». Ευτυχώς όμως δεν δέχθηκα ποινή «stop&go». Νομίζω ότι η ομάδα κι εγώ κάνουμε καλό συνδυασμό. Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια και δεν ήθελα να φύγω μετά από μια κακή χρονιά όπως αυτή του 2014. Έχουμε περάσει πολλές όμορφες στιγμές μαζί. Ένοιωσα πως είναι λάθος να πω αντίο μετά από την φετινή χρονιά καθώς γνωρίζω πολύ καλά για το τι είναι ικανοί οι άνθρωποι του Enstone. Χρονιές σαν αυτή είτε σε κάνουν δυνατότερο είτε σε καταστρέφουν. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα μάθει πολλά από αυτή την πολύ δύσκολη χρονιά.

Σχόλια

Σχόλια