Την Άνοιξη του 2015 το νέο Quadro 4

  Το πολυαναμενόμενο, καινοτόμο 4ροδο σκούτερ της Quadro βγαίνει στην παραγωγή

  Δελτίο Τύπου

  Το πολυαναμενόμενο, καινοτόμο 4ροδο σκούτερ της Quadro βγαίνει στην παραγωγή.
  Η Quadro κάνει το βήμα παραπάνω στην εξέλιξη των scooters με το Quadro4
  Το πρώτο 4ροδο σκούτερ στον κόσμο είναι γεγονός και ονομάζεται Quadro4, φτάνοντας τα επίπεδα ασφάλειας στις στροφές και το φρενάρισμα σε πολύ υψηλά επίπεδα.
  Στο πρόσφατο σαλόνι μοτοσικλέτας της EICMA στην Ιταλία, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το Quadro4 να επιδεικνύει στην πράξη αδιανόητες για δίτροχα κλίσεις σε απότομες και δύσκολες στροφές.
  Το σύστημα ανάρτησης-διεύθυνσης μπροστά και πίσω του Quadro4 ονομάζεται HTS (Hydraulic Tilting System), και πρόκειται για ένα ελαιο-πνευματικό σύστημα, μέσω του οποίου γέρνουν οι τροχοί προσφέροντας επιπλέον πρόσφυση στα λάστιχα.
  Οι τέσσερις τροχοί του Quadro4 και το σύστημα HTS αποβαίνουν εξαιρετικά σε περιπτώσεις που η επιφάνεια των δρόμων δεν προσφέρει ιδανική τριβή. Όσον αφορά το φρενάρισμα, συνδυασμένη πέδηση διαθέτουν οι τέσσερις δίσκοι των 240 mm, ένας για κάθε τροχό.
  Ο κινητήρας είναι ένας μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, τετράχρονος 346cc με ιπποδύναμη 30 ίππων στις 7,500 rpm και ροπής 2,45 kgm στις 5,000 rpm, που μεταφέρεται με αυτόματο διαφορικό και δύο ιμάντες.
  Το πλάτος του παραμένει σε λογικά επίπεδα, όντας λίγο πλατύτερο από ένα mega scooter, κάτι που το κάνει να είναι εύχρηστο και πρακτικό μέσα στην κίνηση της πόλης.
  Παράλληλα με το Quadro4 η εταιρία διαθέτει στη γκάμα της και το νέο 3τροχο σκούτερ, το Quadro S με τον ίδιο κινητήρα των 346cc και ιπποδύναμη 27 ίππων.
  Το Quadro4 θα βρίσκεται στην Ελληνική αγορά την Άνοιξη του 2015

  Σχόλια

  Σχόλια