Ετοιμάζει seamless κιβώτιο η Suzuki

  Η Suzuki έχει ξεκινήσει την κατασκευή seamless κιβωτίου ταχυτήτων για την GSX-RR

  Στη συνέντευξη Τύπου των ανθρώπων της Suzuki την Τρίτη στη Βαλένθια ο Saturo Tarada, επικεφαλής του project MotoGP της ιαπωνικής φίρμας, αποκάλυψε πως ετοιμάζουν ένα ολοκαίνουριο seamless κιβώτιο ταχυτήτων για την GSX-RR. Φυσικά δεν αναμένεται στο άμεσο μέλλον το συγκεκριμένο κιβώτιο, αλλά ίσως μέσα στο 2015 να το έχουν στη διάθεσή τους για δοκιμές οι Aleix Espargaro και Maverick Vinales.

  Ο Tarada τόνισε:

  Το seamless κιβώτιο ταχυτήτων είναι στη διαδικασία εξέλιξης. Στόχος μας είναι να το φέρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις πίστες. Ελπίζω να το έχουμε τη νέα σεζόν. Χρειάζεται χρόνος και πολλές δοκιμές για να πάρει το πράσινο φως για την πίστα.

  Ο Tarada-san παραδέχτηκε επίσης πως ακόμα υπάρχει πρόβλημα στην ισχύ του κινητήρα.

  Είναι λίγο δύσκολο να έχουμε τη σωστή ιπποδύναμη, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες. Έχουμε ένα μικρό πρόβλημα σ’ αυτόν τον τομέα. Γενικά έχουμε προβλήματα στην πίστα, σε σχέση με το δυναμόμετρο και το ερευνούμε.

  Η αισιοδοξία πάντως δεν παύει να υπάρχει στο γαλάζιο στρατόπεδο καθώς τόσο ο Tarada, όσο και ο Davide Brivio συμφώνησαν πως περιμένουν σε τρία χρόνια να παλεύουν για το πρωτάθλημα και άμεσα για βάθρα.

  Σχόλια

  Σχόλια