Ο Hamilton θέλει καλύτερα τρόπαια

Οι Hamilton και Ecclestone έδωσαν στο επίσημο site της F1 μια από κοινού συνέντευξη

Οι Lewis Hamilton και Bernie Ecclestone έδωσαν μια από κοινού συνέντευξη στο επίσημο site της F1 συζητώντας διάφορα θέματα, ένα από αυτά ήταν και τα κύπελλα των οδηγών. Ο Hamilton παραπονέθηκε στο Ecclestone πως τα έπαθλα είναι κακής ποιότητας δίνοντάς του για παράδειγμα το κύπελλο του GP Μ. Βρετανίας που έσπασε στα χέρια του.

Hamilton:

Τα κύπελλα τελευταία είναι χάλια. Παλαιότερα ήταν εξαιρετικά αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει φτηνά και εύθραυστα. Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό;

Ecclestone:

Συνήθως οι οργανωτές ήταν υπεύθυνοι για τα κύπελλα. Όμως στις μέρες μας το έχουν αναλάβει οι χορηγοί. Η αλήθεια είναι πως κάποια από τα κύπελλα μου αρέσουν.

Hamilton:

Αλήθεια; Δεν είναι το πρόβλημα ο σχεδιασμό, αλλά τα υλικά. Όταν κοίταζα τα κύπελλα στην τροπαιοθήκη της McLaren παρατηρούσε ότι ήταν καλύτερη ποιότητας. Όταν πήρα το κύπελλο του νικητή φέτος στο Silverstone έσπασε. Κάποια από τα κύπελλα αυτές τις ημέρες είναι τόσο κακής ποιότητας όσο ήταν εκείνα που είχαμε όταν έτρεχα στα καρτ.

Ecclestone:

Θα μπορούσαμε να αναθέσουμε σε κάποιον να είναι υπεύθυνος για τα κύπελλα, θα το κοιτάξουμε.

Hamilton:

Τα κύπελλα έχουν αξία, με κάνουν υπερήφανο. Επίσης δεν είναι ωραίο να δίνονται ρεπλικες στους οδηγούς και τα αυθεντικά να πηγαίνουν στις ομάδες.

Ecclestone:

Αυτό είναι πολύ σωστό. Στην τελική δεν νίκησαν αυτοί. Ανήκουν στον οδηγό. Όμως αυτό είναι ένα διαφορετικό πρόβλημα.

Σχόλια

Σχόλια