Αναδιάρθρωση του τεχνικού τμήματος της McLaren

Η τελευταία προσθήκη ήταν ο Peter Prodromou ο οποίος επέστρεψε στο Woking τον περασμένο Σεπτέμβριο

Η McLaren συνεχίζει τις αλλαγές στο εσωτερικός της, οι οποίες έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες. Η τελευταία προσθήκη ήταν ο Peter Prodromou ο οποίος επέστρεψε στο Woking τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όλη αυτή η αναδιάρθρωση αναγκαστικά θα στείλει και κάποιους ανθρώπους της ομάδας στο λογιστήριο. Για παράδειγμα ο Sam Michael θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της χρονιάς (σχετικό θέμα). Επίσης ο Doug McKiernan, ο οποίος ήταν επικεφαλής αεροδυναμικής βρίσκεται σε «άδεια» καθώς πλέον έχει αναλάβει ο Prodromou.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της McLaren δήλωσε:

Προσπαθούμε πολύ σκληρά ώστε η McLaren να επιστρέψει εκεί που ανήκει, δηλαδή στην κορυφή. Για να το επιτύχουμε αυτό έχουμε αξιολογήσει όλες μας τις κινήσεις και στρατολογήσαμε μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της F1. Το επόμενο στάδιο είναι να βεβαιωθούμε πως δεν υπάρχει αλληλοεπικάλυψη καθηκόντων και έχουμε τους σωστούς ανθρώπους στα σωστά πόστα. Έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με μια μικρή ομάδα ανθρώπων οι οποίοι δυστυχώς δεν έχουν κάποιο ρόλο σε αυτή τη νέα δομή της ομάδας. Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε την απαραίτητη υποστήριξη σε όσους τη χρειάζονται.

Η McLaren έχει διαψεύσει τις  φήμες που ήθελαν τους Jonathan Neale (διευθύνων σύμβουλος) και Tim Goss (τεχνικός διευθυντής) να φλερτάρουν κι αυτοί με αποχώρηση. Ίσως περιλαμβάνονται στην… μικρή ομάδα ανθρώπων που αναφέρει στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας.

Σχόλια

Σχόλια