Πλησιάζει η ανακοίνωση της επιστροφής του Alonso στη McLaren

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα μάθουμε τι γίνεται πριν το GP του Abu Dhabi

Τα ποιο πρόσφατα νέα σχετικά με το μέλλον του Fernando Alonso αναφέρουν ότι η επιστροφή στη McLaren θα ανακοινωθεί πριν το Grand Prix του Abu Dhabi. Σύμφωνα με πληροφορίες του Autosport ο Ισπανός θα επιστρέψει στο Woking και μάλιστα με ένα τσουβάλι λεφτά. Η νέα συμφωνία θα είναι ότι πιο ακριβό έχουμε δει στην ιστορία της F1.

Και γιατί δεν το ανακοινώνουν από τώρα; Πλέον το πρόβλημα φαίνεται να μην είναι ο Alonso αλλά η McLaren η οποία δεν μπορεί να αποφασίσει ποιον πρέπει να κρατήσει για team-mate του Ισπανού. Jenson Button ή Kevin Magnussen;

Οι Hamilton και Alonso μιλώντας από τη Βραζιλία είχαν αναφέρει πως η σωστή κίνηση για την McLaren είναι να κρατήσει τον έμπειρο Βρετανό. Η αλήθεια είναι πως ο Button στη Βραζιλία έκανε σπουδαίο αγώνα.

Ο Button έχει την εμπειρία και την ικανότητα της εξέλιξης και αυτά είναι σημαντικά στοιχεία για τη νέα προσπάθεια της McLaren-Honda. Όμως ο Magnussen δείχνει πως, σε βάθος χρόνου, μπορεί να γίνει καλύτερος του Βρετανού. Επίσης άλλο ένα στοιχείο που θα παίξει ρόλο είναι τα χρήματα που φέρνει μαζί του ο Δανός. Ναι όσο κι αν μας φαίνεται περίεργο ακόμα και η McLaren σκέφτεται τις χορηγίες και την χρηματική υποστήριξη που έχουν οι οδηγοί. Ποιον θα επιλέξει; Θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες.

Έτσι λοιπόν τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να μάθουμε και επίσημα πλέον την επιστροφή του Alonso στη McLaren αλλά και την μεγάλη μεταγραφή του Sebastian Vettel στη Ferrari.

Alex Switch

Σχόλια

Σχόλια