Ο Button έκανε ρελάνς στις κατατακτήριες

Ο Βρετανός μετά από μια κακή πρώτη ημέρα με αρκετά προβλήματα κατάφερε να φέρει την McLaren στην 5η θέση

Ο Jenson Button μετά από μια κακή πρώτη ημέρα με αρκετά προβλήματα κατάφερε να φέρει την McLaren στην 5η θέση του grid για την εκκίνηση του αγώνα την Κυριακή. Ο Βρετανός μιλώντας μετά τις κατατακτήριες δοκιμές δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με την επίδοσή του και τώρα στόχος του είναι να μείνει κοντά στους πρωτοπόρους ώστε να εκμεταλλευτεί την όποια ευκαιρία του παρουσιαστεί.

Είμαι πολύ χαρούμενος με την 5η θέση. Οι προσπάθειές μου στις κατατακτήριες δεν ήταν καλές. Στην τελευταία μου προσπάθεια είχε ένα μεγάλο μπλοκάρισμα οπότε είμαι τυχερός που η πρώτη προσπάθεια ήταν αρκετά γρήγορη. Ο στόχος για τον αγώνα είναι να κρατήσουμε τους υπόλοιπους πίσω και να προσπαθήσουμε να μείνουμε όσο πιο κοντά στους πρωτοπόρους. Έτσι ώστε αν παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία να προσπαθήσουμε να την εκμεταλλευτούμε. Η διαφορά μας από την Ferrari είναι τεράστια αλλά πρέπει να είσαι αισιόδοξος.

Η διαφορά της McLaren από την Ferrari είναι 49 βαθμοί αλλά με τους διπλούς βαθμούς στο Abu Dhabi πολλά μπορούν να συμβούν.

Σχόλια

Σχόλια