Μπερδεμένα τα πράγματα μεταξύ Sauber-Sutil

Η ελβετική ομάδα δηλώνει πως έχουν τους οδηγούς τους αλλά φημολογείται πως ο Γερμανός έχει πολυετές συμβόλαιο

Η Sauber την Πέμπτη 6/11 ανακοίνωσε τον Felipe Nasr για το 2015 και με αυτόν τον τρόπο συμπλήρωσε το οδηγικό της δίδυμο για τη νέα χρονιά, καθώς μια εβδομάδα πριν είχε ανακοινώσει και τον Marcus Ericsson. Οι Adrian Sutil και Esteban Gutierrez έμειναν χωρίς ομάδα. Ο Μεξικανός δήλωσε ότι τελικά δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία και τώρα ψάχνει να δει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Όμως η περίπτωση του Sutil είναι πιο περίπλοκη. Ο Γερμανός δήλωσε πως δεν είναι σίγουρο ότι οι νέοι οδηγοί θα αγωνιστούν και πως ζητά εξηγήσεις από την ομάδα της Sauber (σχετικό θέμα)

Η επικεφαλής της ομάδας, Monisha Kaltenborn, από την δική της μεριά δηλώνει ότι η κατάσταση είναι ξεκάθαρη.

Έχουμε ανακοινώσει του δύο οδηγούς μας. Δεν γνωρίζω αν του χρόνου θα έχουμε παραπάνω από 2 μονοθέσια. Έχουμε ανακοινώσει τους οδηγούς μας κι έτσι είναι η κατάσταση.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Sutil έχει συμβόλαιο απάντησε:

Όπως είπα, ανακοινώσαμε τους οδηγούς μας. Εάν υπάρχει κάτι άλλο που χρειάζεται να συζητηθεί θα γίνει στο εσωτερικό της ομάδας. Δεν γνωρίζω γιατί είπε ότι δεν θα αγωνιστούν οι νέοι οδηγοί. Θα πρέπει να τον ρωτήσετε.

Φημολογείται πως ο Sutil έχει πολυετές συμβόλαιο με τη Sauber, αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε η επιτροπή της FIA που είναι υπεύθυνη για τα συμβόλαια θα εξετάσει την κατάσταση.

Σχόλια

Σχόλια