Νέα εκστρατεία της AXA για το αυτοκίνητο

  Η ΑΧΑ ξεκινά τη νέα της εκστρατεία με κεντρικό μήνυμα την «Ευελιξία» στις παροχές που προσφέρει στην ασφάλεια του αυτοκινήτου

  Δελτίο Τύπου

  Με τα ασφαλιστικά προγράμματα της ΑΧΑ ο πελάτης αγοράζει αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη από την απλή αστική ευθύνη (όπως προβλέπεται από το νόμο) μέχρι τη μικτή ασφάλιση για την πλήρη κάλυψη του περιουσιακού του στοιχείο εκταμιεύοντας το χρηματικό ποσό που επιθυμεί.

  Η ΑΧΑ έχει στρατηγικά αποφασίσει να βρίσκεται αδιάλειπτα κοντά στους πελάτες της γιατί πιστεύει ότι πρέπει να απολαμβάνουν την αρτιότερη εξυπηρέτηση από την Εταιρεία τους. Σε αυτό το πλαίσιο η εν λόγω εκστρατεία υπενθυμίζει πως οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να επισκευάζουν το όχημά τους στα συμβεβλημένα με την Εταιρεία συνεργεία, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν επί τόπου, αφού το κόστος καλύπτεται απευθείας από την ΑΧΑ.

  Τέλος γίνεται αναφορά στο σημαντικό ρόλο του ασφαλιστικού συμβούλου ΑΧΑ, ο οποίος μπορεί να τους ενημερώσει και να τους συμβουλεύει για τα προγράμματα ασφάλισης που προσφέρει η Εταιρεία.

  Σχόλια

  Σχόλια