Η Hyundai ανανέωσε με Sordo

  Ο Ισπανός υπέγραψε για 2 χρόνια με τους Κορεάτες στο πλάι του Thierry Neuville

  Η Hyundai πήρε την απόφασή της τελικά και το 2015 μαζί με τον Thierry Neuville θα έχει και τον Dani Sordo ως βασικό οδηγό του δεύτερου Hyunday i20 WRC. Ο Ισπανός υπέγραψε με τους Κορεάτες για τα επόμενα δύο χρόνια. Το 2015 θα αγωνιστεί τουλάχιστον σε 10 ράλι και το 2016 θα έχει μια πλήρη χρονιά στο πρωτάθλημα. Η Hyundai έδειξε φέτος ότι είναι ένας πολύ δυνατός και υπολογίσιμος παίχτης. Τώρα στοχεύει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Οι δοκιμές του νέου i20 WRC έχουν ήδη ξεκινήσει (σχετικό θέμα), οι Κορεάτες είναι αποφασισμένοι να παίξουν ψηλά.

  Ο Sordo δήλωσε:

  Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω με την Hyundai Motorsport μετά την πολύ επιτυχημένη πρώτη χρονιά. Δείξαμε ότι το Hyundai i20 WRC έχει μεγάλες δυνατότητες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου το 1-2 στο Ράλι Γερμανίας, ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή στιγμή. Είναι μια σπουδαία ομάδα με πάθος. Ανυπομονώ για το μέλλον.

  Ο επικεφαλής της Hyundai στο WRC, Michel Nandan, δήλωσε:

  Ο Dani απέδειξε φέτος πόσο σταθερός είναι σε διάφορα εδάφη. Απέδειξε ότι μπορεί να είναι γρήγορος υπό διάφορες συνθήκες και προκλήσεις. Είναι ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας. Για του χρόνου έχουμε ένα πολύ ισχυρό δίδυμο με τους Dani και Thierry να έχουν δείξει, στη Γερμανία, τι μπορούν να πετύχουν.

  Σχόλια

  Σχόλια