Ο Rea στην Kawasaki

Ο Jonathan Rea θα οδηγήσει την εργοστασιακή Ninja ZX-10R το 2015

Ο Jonathan Rea την επόμενη χρονιά θα φορέσει τα πράσινα της Kawasaki καθώς έπειτα από 7 χρόνια αφήνει την αγαπημένη του Honda. Ο Βρετανός έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την CBR1000RR όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο ποτέ δεν μπόρεσε να παλέψει με αξιώσεις για τον τίτλο.

Τώρα, στην Kawasaki θα βρεθεί στο πλευρό του Tom Sykes και θα προσπαθήσει να παλέψει για το πρωτάθλημα στη σέλα μιας αποδεδειγμένα πολύ ανταγωνιστικής και ικανής για τίτλους μοτοσικλέτα. Ο Rea ήθελε να μετακομίσει στο MotoGP την επόμενη χρονιά, ωστόσο παρέμεινε στα Superbike σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του θεσμού.

Ο Guim Roda, Αγωνιστικός διευθυντής της Kawasaki Racing Team σχολίασε:

Έπειτα από 3 χρόνια ανάδειξης ενός νέου ταλέντου στο πρόσωπο του Loris Baz, ξεκινάμε το 2015 με νέα στρατηγική. Με έναν πολύ έμπειρο και σχηματισμένο αναβάτη τον Jonathan Rea. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να αυξήσει την απόδοση της ομάδας συνολικά και θα είναι πολύ καλός ομόσταβλος του Tom Sykes. Σέβονται ο ένας τον άλλον και είμαι σίγουρος ότι θα πιέσει ο ένας τον άλλον για να ανεβάσουν την απόδοσή τους, ψάχνοντας τα όρια της Ninja ZX-10R. Περιμένουμε να έχουμε δύο πολύ δυνατούς αναβάτες την επόμενη χρονιά, θέλουμε λοιπόν να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ξανά τον τίτλο με δύο βρετανικά όπλα.

Σχόλια

Σχόλια