Μικρές οι πιθανότητες για μποϊκοτάζ στο Τέξας

Οι Αμερικανοί φαίνεται πως θα την γλυτώσουν. Δεν θα άντεχαν δεύτερο μποϊκοτάζ της F1 σε δικό τους αγώνα. Η F1 έφυγε από τις ΗΠΑ μετά το GP στην Indianapolis το 2005 όταν οι ομάδες της Michelin δεν αγωνίστηκαν για λόγους ασφαλείας. Οι Lotus, Force India και Sauber φαίνεται πως θα αγωνιστούν κανονικά στο αγώνα της Κυριακής. Μετά την απουσία των Caterham και Marussia από το GP οι μικρές ομάδες του grid σκλήρυναν την στάση τους προς τη FIA και τον Bernie Ecclestone θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την οικονομική διαχείριση που γίνεται και για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Gerard Lopez, ιδιοκτήτης της Lotus και τα 18 μονοθέσια θα παραταχθούν στο grid την Κυριακή.

Θα έχουμε 18 μονοθέσια στην εκκίνηση αύριο, εκτός κι αν κάποιου σπάσει ο κινητήρας ή το κιβώτιο ταχυτήτων.

Η πλευρά της Force India, η οποία σε δηλώσεις την Παρασκευή του αναπληρωτή επικεφαλής -Robert Fernley- άφησε να εννοηθεί ότι θα μποϊκοτάρουν τον αγώνα δεν έχει πάρει επίσημη θέση. Όμως απ’ όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ δεν θα προχωρήσουν στο μποϊκοτάζ.

Ο Bernie Ecclestone δηλώνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα για μποϊκοτάζ στον αγώνα.

Ξεχάστε όλες αυτές τις βλακείες. Σας υπόσχομαι ότι όλοι θα αγωνιστούν. Σας το εγγυώμαι. Αυτό που με ανησυχεί είναι αν θα αγωνιστούν του χρόνου. Ξεχάστε το τρίτο μονοθέσιο, κανείς δεν μπορεί να αντέξει τα δύο.

Σχόλια

Σχόλια