Πρόβλημα στα φρένα ο Hamilton, ανησυχεί για τον αγώνα

Ο Lewis Hamilton είδε τον team-mate του και μεγάλο αντίπαλό του στο πρωτάθλημα, Nico Rosberg να κατακτά την pole position στο Grand Prix των ΗΠΑ. Ο Βρετανός ήταν ανήμπορος να αντιδράσει καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του κι έτσι έμεινε σχεδόν 4 δέκατα πίσω. Τα προβλήματα με τα φρένα ξεκίνησαν από το FP3 όταν έκανε τετ-α-κε στην στροφή 12 και μπλόκαρε συχνά τους τροχούς του. Η αριστερή πλευρά δεν είχε την ίδια θερμοκρασία με την δεξιά κι έτσι η λειτουργία δεν ήταν σωστή. Ο Βρετανός ελπίζει να βρεθεί λύση καθώς αν πάει έτσι στον αγώνα δεν έχει και πολλές ελπίδες για τη νίκη.

Ο Nico έκανε σπουδαία δουλειά σήμερα.  Πραγματικά δυσκολεύτηκα με τα φρένα. Το αριστερό φρένο δεν λειτουργούσε όπως το δεξί κι όσο κι αν προσπαθούσα μπλόκαρα τους τροχούς. Έχανα πολύ χρόνο. Αν δεν καταφέρω να φτιάξω το αριστερό φρένο θα είναι πρόβλημα για τον αγώνα. Τα μπλοκαρίσματα των τροχών μπορούν να καταστρέψουν τα ελαστικά μου. Πρέπει να το φτιάξω.

Προβλήματα με τους δίσκους των φρένων αντιμετώπισε κι ο Rosberg αλλά όχι στις κατατακτήριες, στο FP3.

Αντιμετωπίσαμε ορισμένα προβλήματα αυτό το 3ήμερο και με τα δύο μονοθέσια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να είναι όλα σωστά στον αγώνα. Προσωπικά δεν ανησυχώ καθόλου, είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα κάνει τη δουλειά της και απλώς επικεντρώνομαι στην δική μου δουλειά.

Σχόλια

Σχόλια