Επίσημο: Ο Ericcson στη Sauber για το 2015

Money Talk! Το μεγάλο πορτοφόλι του Marcus Ericsson είναι σημαντικό για την παραπαίουσα -οικονομικά- Sauber. Ο Σουηδός μετά το ναυάγιο της Caterham δεν έχασε χρόνο και αμέσως κατάφερε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ελβετική ομάδα για το 2015. Η Sauber δεν έχει ανακοινώσει ποιος θα είναι ο δεύτερος οδηγός της για τη νέα χρονιά αλλά δεν αποκλείεται να μην είναι κανένας από τους φετινούς οδηγούς, Adrian Sutil και Esteban Gutierrez. Ο αναπληρωματικός οδηγός της ομάδας Giedo van der Garde έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός αγώνων και φήμες τον θέλουν να φέρνει περισσότερα χρήματα από τους άλλους.

Η επικεφαλής της Sauber, Monisha Kaltenborn, δήλωσε:

Γνωρίζουμε πως ο Marcus έχει μεγάλη όρεξη. Η πρώτη του χρονιά στην F1 δεν ήταν εύκολη, παρόλα αυτά έμεινε ψύχραιμος και έκανε σταθερά βήματα προόδου, ιδίως στους τελευταίους αγώνες. Είμαστε σίγουροι πως ο ερχομός του Marcus θα μας δώσει ώθηση.

Ο Ericcson δήλωσε:

Φέτος πήρα νωρίτερα το δώρο Χριστουγέννων. Η Sauber με εμπιστεύεται για το 2015 κι αυτό με κάνει υπερήφανο καθώς είναι μία από τις καλύτερες ομάδες εξέλιξης νέων οδηγών. Θα είναι μεγάλη πρόκληση. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βελτιωθώ σαν οδηγός αλλά και να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει πιο ψηλά στο grid.

Σχόλια

Σχόλια