Φήμες πως το μονοθέσιο του 2015 θα είναι χειρότερο του 2014

Ο Kimi Raikkonen υπερασπίζεται τη Ferrari και τους ανθρώπους του Maranello λέγοντας πως είναι σίγουρος ότι το μονοθέσιο του 2015 θα είναι σημαντικά  βελτιωμένο. Τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησαν φήμες πως τα δεδομένα από την αεροδυναμική σήραγγα έδειξαν πως το μονοθέσιο του 2015 παράγει μικρότερη κάθετη δύναμη από την F14T.

Όμως ο Raikkonen μιλώντας από το Austin όπου βρίσκεται για το GP των ΗΠΑ δήλωσε:

Υπάρχουν πολλές φήμες στην F1 αλλά εμπιστεύομαι απόλυτα την ομάδα, τους ανθρώπους που κατασκευάζουν τα μονοθέσια και όλους τους μηχανικούς. Ο κόσμος συνεχώς σχολιάζει, όμως το πρόβλημα είναι πως δεν είναι αυτοί που σχεδιάζουν το μονοθέσιο ή αυτοί που δουλεύουν στην σήραγγα. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε ένα καλό πακέτο. Το πόσο καλό θα είναι ο χρόνος θα το δείξει. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Μάθαμε πολλά φέτος και φυσικά δεν περιμένουμε του χρόνου να είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Όμως είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε έναν μεγάλο βήμα απόδοσης. Γνωρίζουμε που είναι τα προβλήματα και ξέρω ότι ο κόσμος της ομάδας θα πάρει τις σωστές αποφάσεις και θα βρει λύσεις.

Η Ferrari στην επίσημη προεπισκόπηση της ομάδας για το GP ανέφερε πως στο Τέξας θα έχει διάφορα νέα εξαρτήματα για δοκιμές ενόψει 2015.

Σχόλια

Σχόλια