Νέο δελτίο Τύπου της οικογένειας του Bianchi

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από το τραγικό ατύχημα στη Suzuka κι ο Γάλλος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Η οικογένεια του Jules Bianchi δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Marussia ένα νέο δελτίο Τύπου για την κατάσταση της υγείας του άτυχου Γάλλου. Ο Bianchi παραμένει στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Mie σε κρίσιμη κατάσταση. Παρά το ότι έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από το ατύχημα η οικογένεια αναφέρει ότι ο Bianchi θα παραμείνει στην Yokkaichi. Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν αναφορές για τυχόν μεταφορά του στο Τόκυο αλλά σύμφωνα με την οικογένεια του προς το παρόν παραμένει στην Yokkaichi.

Την ερχόμενη Κυριακή θα έχουν περάσει τέσσερις εβδομάδες από το ατύχημα του Jules. Παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο Mie. Η κατάστασή του εξακολουθεί να κρίνεται, από τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα, ως κρίσιμη αλλά σταθερή. Αν και δεν έχουμε νέες πληροφορίες να δώσουμε, αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι υποστηρίζουν τον Jules για τον αγώνα που δίνει. Οφείλουμε αυτή την ενημέρωση στους πολλούς φίλους, των οποίων τα μηνύματα συνεχίζουν να έρχονται.

Ο Jules πράγματι συνεχίζει να αγωνίζεται. Υπήρξαν κάποιες αναφορές που υποδηλώνουν σχέδια για κάποια θεραπεία του Jules, όμως αυτή τη στιγμή παίρνουν τα πράγματα βήμα-βήμα και ο αγώνας του θα συνεχίσει στην Yokkaichi. Για άλλη μια φορά, θα θέλαμε να προσφέρουμε την ειλικρινή εκτίμησή μας στον κόσμο για την υπομονή και την κατανόηση που έδειξε προς την οικογένειά μας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Έχουμε την παρηγοριά ότι ο Jules δέχεται την καλύτερη δυνατή φροντίδα στο Γενικό Νοσοκομείο Mie. Οι ιατροί εδώ είναι σε συνεχή επαφή με τους νευροχειρουργούς στο Πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης, και τον καθηγητή Gerard Saillant, Πρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπή της FIA.

Εμείς θα παράσχουμε περαιτέρω ενημέρωση όταν θεωρήσουμε πως είναι σκόπιμο. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους που συνεχίζεται να προσεύχεστε για τον Jules.

Σχόλια

Σχόλια