Φήμες τοποθετούν την Audi στην F1 το 2016

Οι τελευταίες φήμες των ημερών συνδέουν την Audi με την είσοδο της στην Formula 1. Ο Γερμανός κατασκευαστής επανέρχεται για άλλη μια φορά στο προσκήνιο της F1 με πιθανό στόχο το grid του 2016.

Τα τελευταία χρόνια το Volkswagen Group αύξησε το ενδιαφέρον του για την F1 και ειδικά από την στιγμή που η κορωνίδα του μηχανοκίνητου σπορ μεταπήδησε από τους ατμοσφαιρικούς V8 στους υβριδικούς τούρμπο V6.Φαίνεται λοιπόν ότι το VW Group ψάχνεται για την είσοδο στην F1 και η Audi φαντάζει ως ο ιδανικότερος κατασκευαστής για να εμπλακεί με το σπορ. Το σχέδιο των Γερμανων φαίνεται πως είναι να θυσιάσουν τις αγωνιστικές ομάδες στο DTM και στο WEC με σκοπό τα δύο αυτά  budget να γίνουν ένα. Επιπλέον οι εν λόγω φήμες θέλουν την Audi να έχει αρχίσει την κατασκευή και εξέλιξη του κινητήρα από την αρχή του έτους.

Όπως και να έχει πάντως είτε είναι αλήθεια είτε ψέματα θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε την Audi στην F1. Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο η εν λόγω φήμη βγήκε σε μια περίοδο ησυχίας στην F1 και δίχως εξελίξεις στην μεταγραφολογία. Ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει και τι όχι.

Στάθης Κοκκορόγιαννης

Σχόλια

Σχόλια