Στο τέλος του δρόμου η Caterham

Από το κακό στο χειρότερο εξελίσσεται η κατάσταση στην Caterham. Είχαμε αναφέρει νωρίτερα, αρχές Οκτωβρίου λίγο πριν το Ιαπωνικό GP, ότι ένας δικαστικός επιμελητής επισκέφθηκε το Leafield με σκοπό την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της ομάδας λόγω χρέους (σχετικό θέμα). Ακόμα ένα δείγμα της εξαιρετικά άσχημης κατάστασης είναι αυτό στο Ρωσικό GP με την εγκαταλείψει του Kamui Kobayashi (σχετικό θέμα).

Σιγά-σιγά το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται κι όπως φαίνεται υπάρχει σοβαρό μπλέξιμο με τους νέους ιδιοκτήτες της Caterham αλλά και τον Tony Fernandes, πρώην ιδιοκτήτη.

Με νέο δελτίο Τύπου οι αγοραστές της ομάδας προειδοποιούν ότι θα αποσυρθούν από την ομάδα καθώς ο Fernandes ακόμα έχει στην κατοχή του την ομάδα. Σύμφωνα με το ΔΤ ο Fernandes δεν έχει μεταφέρει τις μετοχές της ομάδας στη νέα ιδιοκτησία. Ο επιχειρηματίας από τη Μαλαισία είχε πουλήσει την ομάδα σε ένα γκρουπ επενδυτών από την Ελβετία και την Μ. Ανατολή, οι οποίοι έχουν ως σύμβουλο τον Colin Kolles. Όμως πλέον οι νέοι ιδιοκτήτες βρίσκονται στην ομάδα και χρηματοδοτών την ομάδα χωρίς να τους ανήκει. Έχουν ξεκινήσει νομικές διαδικασίας εναντίον του Fernandes και εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθούν από την ομάδα.

Από την πλευρά του Fernandes δεν υπάρχει κανένα σχόλιο ακόμα.

Ίσως λοιπόν δεν δούμε την ομάδα της Caterham στο Grand Prix των ΗΠΑ στο τέλος Οκτωβρίου.

Σχόλια

Σχόλια