Η VW ανανέωσε με τους Ogier, Latvala και Mikkelsen

  Συνδυασμός που κερδίζει δεν αλλάζει, έτσι λοιπόν το δίδυμο Volkswagen και Sebastien Ogier θα συνεχίσουν και το 2015 μαζί. Η VW ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Γάλλο λίγες ημέρες πριν το Ράλι Ισπανίας. Οι Γερμανοί ανακοίνωσαν επίσης ότι στην ομάδα παραμένουν οι Jari-Matti Latvala και Andreas Mikkelsen συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο την επιτυχημένη συνεργασία τους.

  Μετά από συνολικά 38 βάθρα εκ των οποία τα 20 είναι νίκες δεν υπήρχε κανένας λόγος αλλαγής στην VW, η οποία απολαμβάνει την μοναξιά του πρωταθλητή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

  Ο επικεφαλής της VW στο WRC, Jost Capito, δήλωσε:

  Αυτή τη στιγμή έχουμε τους 3 καλύτερους οδηγούς, είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσουμε με τους Ogier, Latvala και Mikkelsen. Έχουμε απολαύσει σπουδαία επιτυχία στο WRC μέχρι στιγμής και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν περισσότερες επιτυχίες με αυτή την ομάδα τα επόμενα χρόνια.

  Ο πρωταθλητής του 2013, Ogier, δήλωσε:

  Η ανανέωση του συμβολαίου με την VW είναι λογικό βήμα. Η καλύτερη ομάδα με το καλύτερο αυτοκίνητο, δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην συνεχίσουμε. Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσουμε νίκες  και πρωταθλήματα.

  Ο διεκδικητής του τίτλου, Latvala, δήλωσε:

  Είμαι ενθουσιασμένος που εγώ κι ο συνοδηγός μου Miikka Anttila συνεχίζουμε με την καλύτερη ομάδα και το καλύτερο αυτοκίνητο. Ως οδηγός ράλι δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω.

  Τέλος ο Mikkelsen δήλωσε:

  Το να είσαι το 2015 ξανά μαζί με τους Ogier και Latvala είναι ο καλύτερος τρόπος να αγωνίζεσαι στα ράλι. Μπορείς να μάθεις από τους καλύτερους και την ίδια στιγμή μπορώ να συγκρίνω τον εαυτό μου μαζί τους στο ίδιο αυτοκίνητο. Είμαι σίγουρος ότι θα εξελιχθούμε μαζί.

  Οι Ogier και Latvala παλεύουν για το πρωτάθλημα οδηγών στην Ισπανία 23-26 Οκτωβρίου με τον Γάλλο να έχει προβάδισμα 27 βαθμούς.

  Σχόλια

  Σχόλια