Η Lotus πιστεύει ότι ο Grosjean θα μείνει

Η Lotus δηλώνει αισιόδοξη ότι ο Romain Grosjean θα παραμείνει στην ομάδα και το 2015. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Gerard Lopez, αποκάλυψε ότι το συμβόλαιο του Γάλλου έχει ρήτρα η οποία του επιτρέπει να φύγει λόγω των αποτελεσμάτων του 2014. Όμως πιστεύει ότι θα παραμείνει. Ο Grosjean βρίσκεται από την αρχή της καριέρας του στο Enstone. Αντικατέστησε στα μέσα του 2009 τον Nelson Piquet Jr. στην τότε ομάδα της Renault. Στη συνέχεια η ομάδα άλλαξε σε Lotus.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για τον Grosjean και ίσως η Lotus με κινητήρες Mercedes του χρόνου να είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Εξάλλου έχουν αποδείξει ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν.

Δεν περιμένω να γίνουν αλλαγές. Ο Romain έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του η οποία του επιτρέπει να φύγει λόγω των αποτελεσμάτων της ομάδας. Φέτος δεν έχουμε φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αν θέλει να φύγει είναι ελεύθερος. Γνωρίζω αρκετό καιρό τον Romain κι αντιλαμβάνομαι ότι αν πρόκειται να φύγει θα το κάνει γιατί έχει βρει ομάδα που θα μπορεί να παλέψει για νίκες. Όμως σε αυτή τη φάση θεωρώ ότι θα μείνει εδώ, λόγω και των αλλαγών που έχουμε κάνει για την επόμενη χρονιά. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει κάποια αλλαγή.

Ο Pastor Maldonado έχει συμβόλαιο με τη Lotus, το οποίο ανακοινώθηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά και συνεχίζει στο Enstone και το 2015.

Σχόλια

Σχόλια